Kuopion kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

10302011K Valtellinalainen ateria

Italialainen keittiö ei ole pelkkää pizzaa ja spaghettia. Tällä kurssilla matkustamme Pohjois-Italian rajalle tutustumaan Valtellinaan sen perinteisten ruokien kautta. Valmistamme bresaola -alkupalan, pääruuaksi pizzoccheri eli tattari-vehnäjauhopastaa sekä jälkiruuaksi tattarijauho-kakkua espresson kera. Herkullisen alppilaisen aterian kera nautitaan lasillinen valtellinalaista viiniä. Sis.15 € raaka-ainemaksua, josta ei alennusta.

LItalia non è solo Roma e Venezia, così come la cucina italiana non è solo pizza e spaghetti. In questo corso saliremo su al nord fino al confine settentrionale dellItalia per conoscere la Valtellina con un men dei suoi prodotti tipici: un antipasto alla bresaola, un primo piatto con i famosi pizzoccheri della Valtellina e un dolce al grano saraceno. Non mancher un vino tipico valtellinese e un buon caffè. Opetuskieli on suomi, mutta italialaisen opettajan johdolla voit halutessasi oppia hieman kieltä ja lisää myös Valtellinan alueesta ja sen kulttuurista. Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi



LItalia non è solo Roma e Venezia, così come la cucina italiana non è solo pizza e spaghetti. In questo corso saliremo su al nord fino al confine settentrionale dellItalia per conoscere la Valtellina con un men dei suoi prodotti tipici: un antipasto alla bresaola, un primo piatto con i famosi pizzoccheri della Valtellina e un dolce al grano saraceno. Non mancher un vino tipico valtellinese e un buon caffè. Opetuskieli on suomi, mutta italialaisen opettajan johdolla voit halutessasi oppia hieman kieltä ja lisää myös Valtellinan alueesta ja sen kulttuurista. Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

Teacher: Zuffa Sara

Number of places: Maximum number of course participants 16, There are available places on the course.

Name of course location: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Date and time: Sa: 11.00 - 15.30

Spring term: 1.2.2020 - 1.2.2020 (6 Lessons)

Price: 38,50 €

Registration begins: 20.5.2019 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject