Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

10301605K Kalankäsittely & helposti hyvää kalasta

Tule oppimaan, kuinka kala fileoidaan, hauen saa ruodottomaksi tai miten made perataan. Käsittelemme saatavuuden mukaan eri kalalajeja ja valmistamme niistä helppoja ja herkullisia ruokia. Sis. 20 € raaka-ainemaksua, josta ei alennusta

Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

Opettaja: Heikkinen Moona

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: Ke: 16.45 - 20.30

Kevätlukukausi: 19.2.2020 - 19.2.2020 (5 oppituntia)

Kurssimaksu: 41,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 20.5.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit