Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

103020049S Makumuistoja Thaimaasta

Tämä kurssi on päättynyt
Thaimaalaisen keittiön peruspilareita ovat tuoreet raaka-aineet, tulisuus, makeus ja happamuus. Opettelemme illan aikana valmistamaan tuttuja thairuokia, joihin matkailijat ovat Thaimaassa tutustuneet. Sis.15 € raaka-ainemaksua, josta ei alennusta.

 

Thaimaalaisen keittiön peruspilareita ovat tuoreet raaka-aineet, tulisuus, makeus ja happamuus. Kasviksia käytetään paljon ja yleisin ruoanvalmistustapa on raaka-aineiden nopea kypsentäminen pannulla, eli wokkaaminen. Keitttoja syödään Thaimaassa paljon. Lempeän tuliset thaicurryt ovat ehkä jääneet mieleen Thaimaan matkalta, ja Phad Thain jokainen Thaimaassa käynyt on varmasti nähnyt ruokalistalla.
 
Länsimaalaiselle keittiölle tyypillistä alku- ja pääruoka jaottelua ei Thaimaassa ole, vaan ruoat tuodaan pöytään sitä mukaa kun ne valmistuvat. Ruokaa on tarjolla aina montaa eri lajia. Thairuoka-annokset tuodaan esille isoissa astioissa keskelle pöytää, josta jokainen ottaa ruokaa omalle lautaselleen. Höyrytettyä jasmiiniriisiä on thairuokapöydässä tarjolla aina.
 
Opettelemme illan aikana valmistamaan niitä tuttuja thairuokia, joihin matkailijat ovat Thaimaassa törmänneet. 

Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

Opettaja: Honghin Jaana

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: Ke: 16.45 - 20.30

Syyslukukausi: 2.10.2019 - 2.10.2019 (5 oppituntia)

Kurssimaksu: 36,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 20.5.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit