Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

10302208K Ruoka & Viini KEVÄT

Tehdään tapas-tyyppisiä pieniä ruoka-annoksia sovittavan teeman ja ajankohdan mukaan.Viinivalinnoissa keskitytään kunkin ruoka-annoksen kohdalla kahteen verrokkiviiniin; toiseen edustavampaan ja toiseen haastajaviiniin. Raaka-aineiden ja viinien hinta 25-30 €/kerta, maksetaan opettajalle. Ei alennuksia. Kokoontumiskerrat: 24.1. ja 20.3.20

Tammikuu: perjantai 24.1.2020 klo 17.30-20.30                Keveästi kevääseen; meren eläviä, kalaa ja kasviksia

Maaliskuu: perjantai 20.3.2020 klo 17.30-20.30                Paaston ja Pääsiäisen ajan kattaus  

Kurssi on tarkoitettu jo pidempään ruoan ja viinin yhdistämisen periaatteita harrastaneille. Jatkoa syksylle. Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

 

 

Opettaja: Remes Heikki

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: Pe: 17.30 - 20.30

Kevätlukukausi: 24.1.2020 - 20.3.2020 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 25,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 20.5.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit