Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

10302011K Valtellinalainen ateria

Italialainen keittiö ei ole pelkkää pizzaa ja spaghettia. Tällä kurssilla matkustamme Pohjois-Italian rajalle tutustumaan Valtellinaan sen perinteisten ruokien kautta. Valmistamme bresaola -alkupalan, pääruuaksi pizzoccheri eli tattari-vehnäjauhopastaa sekä jälkiruuaksi tattarijauho-kakkua espresson kera. Herkullisen alppilaisen aterian kera nautitaan lasillinen valtellinalaista viiniä. Sis.15 € raaka-ainemaksua, josta ei alennusta.

LItalia non è solo Roma e Venezia, così come la cucina italiana non è solo pizza e spaghetti. In questo corso saliremo su al nord fino al confine settentrionale dellItalia per conoscere la Valtellina con un men dei suoi prodotti tipici: un antipasto alla bresaola, un primo piatto con i famosi pizzoccheri della Valtellina e un dolce al grano saraceno. Non mancher un vino tipico valtellinese e un buon caffè. Opetuskieli on suomi, mutta italialaisen opettajan johdolla voit halutessasi oppia hieman kieltä ja lisää myös Valtellinan alueesta ja sen kulttuurista. Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

Opettaja: Zuffa Sara

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: La: 11.00 - 15.30

Kevätlukukausi: 1.2.2020 - 1.2.2020 (6 oppituntia)

Kurssimaksu: 38,50 €

Ilmoittautuminen alkaa: 20.5.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit