null

Kuusamo-opisto

Kielet Haku
På svenska In English

830166 TAEKWONDON PERUS- JA JATKOKURSSI, alaikäraja 7v, opintopistekurssi

Yhdistetty Taekwondon perus- ja jatkokurssi. Peruskurssin tavoitteena on tarjota lapsille ja aikuisille positiivisia kokemuksia liikunnan parissa ja siten luoda pohjaa liikuntamyönteiselle elämäntavalle myös myöhemmällä iällä. Peruskurssilla opetellaan salikäyttäytyminen, peruspotkut,-lyönnit ja -torjunnat. perusteet itsepuolustuksesta sekä harjoituksissa käytettävä koreankielinen sanasto. Opetuksessa painotetaan väkivallattomuuden tärkeyttä ja rauhanomaisia keinoja ratkaista kiistatilanteet. Jatkokurssi on suunnattu peruskurssin jo suorittaneille harrastajille, joilla on vähintään ylempi valkoinen vyö. Kurssi pitää sisällään kaikkia Taekwon-Don osa-alueita kuten tekniikkaharjoitteita, ottelu, murskaus ja itsepuolustusta. Kurssilta on mahdollista saada suoritusmerkintä Koski-tietovarantoon, jolloin opiskelijan osaaminen arvioidaan hyväksytty-hylätty asteikolla. Arvioinnin kohteena ovat kurssin osaamistavoitteiden mukainen osaaminen Opiskelija osoittaa osaamisensa opettajalle.

Mukaan tarvitsee vain sisäliikuntavarustuksen. Kurssin edetessä harrastaja voi hankki Taekwondo puvun/varusteita opettajan opastuksella.

Osaamistavoitteet:

Peruskurssilainen osaa kertoa Taekwondon sääntöjä ja salikäyttäytymistä. Opettajan näyttäessä tekniikan, osaa oppilas tehdä tekniikan perässä. Jatkokurssilainen osaa näyttää oikean tekniikan opettajan komentaessa korean kielellä. Jatkokurssilainen ymmärtää korean kielistä sanastoa suomeksi.

Arviointikriteerit:

Kurssilainen osaa kertoa Taekwondon säännöistä ja salikäyttäytymisestä. Oppilas osaa näyttää tekniikan oikein suoritettuna opettajan näyttäessä. Kurssilainen osaa Korean kielistä sanastoa ja näyttää oikean tekniikan opettajan sanoessa se koreaksi.

Opettaja: Salla Mikko

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 30, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Nilonkankaan koulu, liikuntasali, Katekeetantie 3 H, 93600 Kuusamo

Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: Su: 12.00 - 13.30

Syyslukukausi: 18.9.2022 - 20.11.2022
Kevätlukukausi: 15.1.2023 - 23.4.2023

Kurssimaksu: 96,00 €

Erämaksumahdollisuudet:
Kurssimaksu lukukausittain:
   Syyslukukausi: 48,00 €
   Kevätlukukausi: 48,00 €

Opintopisteet: 1.50

Ilmoittautuminen alkaa: 1.7.2022 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 11.9.2022 22.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu