LAPUAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

Yleisiä kokoontumisrajoituksia ei lähtökohtaisesti sovelleta oppilaitosten opetustoimintaan. Aloitamme opetuksen lähiopetuksena. Kursseilla noudatetaan OKM:n ja THL:n ohjeita ja määräyksiä. Mikäli opetusjärjestelyihin tulee muutoksia, ilmoitamme niistä tekstiviestitse opiskelijoillemme.


ILMOITTAUTUESSASI

Voit hakea kurssin oikealla ylhäällä olevan Hae-toiminnon avulla joko kurssinumerolla tai kurssin nimellä. Voit hakea kursseja myös klikkaamalla Kurssit-kuvaketta vasemmassa reunassa.


LAPUAN TAIDEKOULUN vapaita oppilaspaikkoja voit tiedustella kansalaisopiston toimistosta. Lue lisää taidekoulusta: https://lapua.fi/taidekoulu/


Ennen ilmoittautumista huomioi seuraavat asiat:

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Mahdollinen peruutus on tehtävä 5 (viisi) päivää ennen kurssin alkua, jotta varasijalla oleville ehditään tiedottaa vapaasta paikasta. Mikäli peruutusta ei ole tehty ajoissa, peritään 10 euron maksu. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssimaksu. Ilmoittaudu vähintään viikko ennen kurssin alkamista! Ryhmää ei käynnistetä, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. HUOM! Kurssin alkamisesta ei tiedoteta erikseen. Ainoastaan kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä.

MAKSUT
Lasku kurssista toimitetaan opiskelijalle syyslukukauden aikana ja kevään kursseista kevätlukukauden aikana. OPINTOPASSI MAKSAA 130 EUROA. PASSI TULEE LUNASTAA OPISTON TOIMISTOSTA SYYSKUUN LOPPUUN MENNESSÄ. Passin lunastaneet voivat osallistua kaikille kursseille lukuun ottamatta taiteen perusopetusta ja kursseja, joiden kohdalla on erikseen mainittu, ettei kurssi sisälly opintopassiin.


KULTTUURI- JA LIIKUNTASETELIT

Meillä käy maksuvälineenä 

* Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Tyky-kuntosetelit

* ePassi - SporttiPassi ja KulttuuriPassi

* Edenred

* Eazybreak


Maksa kurssisi etuseteleillä kurssin alussa, kun kurssi käynnistyy. Ilmoittautumisen yhteydessä siis ei tarvitse vielä maksaa.


Edellä mainittuja kulttuuri- ja liikuntaseteleitä voit käyttää vain omaan henkilökohtaiseen palveluun. Maksamalla vakuutat olevasi oikeutettu maksamaan varaamasi palvelun. Väärinkäytöksistä informoimme etusi myöntäjää. Maksa kurssisi ennen kurssin alkua. Kulttuuri- ja liikuntasetelien käyttö maksuvälineenä ei ole mahdollista enää laskutuksen jälkeen.


OPINTOSETELIAVUSTUS
Opetushallituksen myöntämällä opintoseteliavustuksella voidaan alentaa kurssimaksuja. Opintoseteleitä on rajoitettu määrä ja ne jaetaan opiston toimistosta asiointijärjestyksessä. Sama henkilö saa yhden alennuksen lukuvuonna 2022-2023.

Enintään 20 euron alennusta voi hakea:
* Seniori ja eläkeläinen kursseille, joihin on merkitty teksti ”opintoseteliavustus”.
* Maahanmuuttaja suomen kielen opiskeluun.
* Työtön työnhakija vapaavalintaiseen opiskeluun tai alennus voidaan käyttää myös opintopassiin.
* Peruskoulupohjalta opiskeleva yli 25-vuotias vapaavalintaiseen opiskeluun tai alennus voidaan  
   käyttää myös opintopassiin.
* Oppimisvaikeuksia kokeva vapaavalintaiseen opiskeluun.Ajankohtaista

 • 999999

  Netti-ilmoittautumisen harjoittelu

  Opettaja: Kurssin opettaja
  Paikka: Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua
  Syyslukukausi: 1.8.2022 - 31.12.2022
  Kevätlukukausi: 1.1.2023 - 24.7.2023
  Ilmoittautuminen alkaa: 1.8.2022 8.00
  Paikkoja: 200
  kurssilla on tilaa