Laukaan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English


Tervetuloa Laukaan kansalaisopistoon harrastamaan!


Lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjontaan voit jo nyt tutustua vasemmalla olevasta Kurssit-valikosta.
Ilmoittautuminen uusille kursseille alkaa ma 10.8.2020 klo 8.00.


ENNEN ILMOITTAUTUMISTA HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT:

 1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssin kohdalla mainittu hinta on koko lukuvuoden maksu, joka laskutetaan syksyn aikana. Poikkeuksia ovat musiikin yksilöopetus ja taiteen perusopetus, sekä muut hinnaltaan yli 100 euron kurssit, jotka laskutetaan kahdessa erässä. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.
   
 2. Liikunta- ja liikunta-kulttuurietuudet maksuvälineenä

  Seuraavat työnantajan tarjoamat liikunta- ja kulttuurietuudet käyvät Laukaan kansalaisopiston kurssimaksujen maksamiseen:-Laukaan kunnan liikunta-kulttuurisetelit
  -Smartum Liikuntasetelit 
  (liikuntakurssit) ja Liikunta- ja kulttuurisetelit (kaikki kurssit)
  -SmartumPay-mobiilimaksu
  -Smartum-maksukortti 31.12.2020 asti
  -ePassi-mobiilimaksu 
  (SporttiPassi, KulttuuriPassi)

  Toimita setelit opiston toimistoon, Laukaantie 14, viimeistään kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Kun kurssi on laskutettu, setelit eivät enää käy maksuvälineenä. 
  SmartumPay- ja ePassi-mobiilimaksut suoritetaan myös kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Smartumin maksukortilla voit maksaa Laukaan kunnanviraston neuvontaan. Maksua varten saat opiston toimistosta tositteen. Smartum maksukortin käyttö päättyy 31.12.2020 ja siirtyy SmartumPay mobiilisovellukseen. Kun maksat kurssimaksun SmartumPay sovelluksella, ilmoita maksusta opiston toimistoon sähköpostitse kansalaisopisto@laukaa.fi tai puhelimitse 014 267 5761, jotta maksun onnistuminen voidaan tarkistaa. SporttiPassilla voit maksaa liikunnan kursseja ja KulttuuriPassilla muita kursseja. Kun maksat mobiililaitteellasi etänä, välitä ePassin maksukuitti opiston toimistoon esim. sähköpostilla.

  Työnantajan tarjoamilla liikunta- ja liikunta-kulttuurietuuksilla voi maksaa ainoastaan etuuden haltijan henkilökohtaisia kurssimaksuja. Seteleitä tai mobiilimaksuja ei vaihdeta rahaksi eikä niistä anneta rahaa takaisin. Ylimenevä summa ja mahdolliset materiaalimaksut maksetaan rahalla tai muulla maksutavalla. Etuuksien piiriin eivät kuulu ruuanlaitto kurssit eikä kielikurssit. Kurssin keskeytyessä etuuksilla maksetusta kurssista ei saa maksuhyvitystä. Noudatamme etuuksien hyväksymisessä niitä myyvien yritysten sopimusehtoja ja verotuslakia.
   
 3. Opintosetelialennus 
  Lukuvuonna 2020-2021 henkilökohtaisia opintoseteleitä kurssimaksun alentamiseksi ei ole jaossa. Opintosetelit korvaavana etuutena järjestetään työttömille, senioreille ja eläkeläisille suunnattuja maksuttomia kursseja, joille ilmoittaudutaan kuten muillekin kursseille.
   
 4. Esteen sattuessa ilmoittautuminen on heti peruttava joko
  • opiston toimistoon (ei opettajalle) p. 014 2675 761 tai
  • netissä verkkoilmoittautumisen yhteydessä saamallasi tunnuksella tai
  • sähköpostilla kansalaisopisto@laukaa.fi.
  Peruutus on maksuton viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos perut osallistumisesi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, laskutetaan 50 % kurssimaksusta. Jos perut osallistumisesi kurssin alkamispäivän jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Poikkeuksena ovat liikuntakurssien kokeilukerrat.
   
 5. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä noin viikkoa ennen kurssin alkua.
   
 6. Tutustu opiston ilmoittautumisohjeisiin myös kotisivulla www.laukaa.fi - palveluopas - kansalaisopisto