null

Mäntsälän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

831451 Loppukevään etätreenit: Tabata

Jatka kevätkautta etänä vielä 6 viikkoa!


Tabata on erittäin tehokas intervallitunti. Yksi  työosuus kestää 4 minuuttia. Se koostuu kahdeksasta 20 sekunnin  työosuudesta, joiden välissä on 10 sekunnin tauko. Kun neljä minuuttia on täynnä huilataan hetki ja vaihdetaan seuraavaa työosuutta varten  liikkeitä.

Tällä tunnilla kestävyyskunto kohoaa, ja rasvanpoltto tehostuu myös treenin jälkeisessä lepotilassa.

Tabata on tehotreeni, joka  soveltuu jokaiselle kovempaa treeniä kaipaavalle perusterveelle  ihmiselle. Jokainen saa tehdä liikkeet omalla intensiteetillään.


Tunnit pidetään livenä eli suorana ilmoitettuna ajankohtana Zoom -sovelluksella. Saat linkin tunnille tekstiviestillä ja sähköpostilla kurssin alkamispäivänä. Ohjeita sovellusten käyttöön löydät täältä.

Saat tuntitallenteen käyttöösi seuraavan viikon livetuntiin asti. Linkki tallenteeseen lähetetään tuntia seuraavana päivänä.

Kurssin alkaminen on varmistunut. Maksa kurssimaksu ilmoittautuessasi  verkkopankissa tai Smartumin, Edenredin tai Eazybrekin  mobiilisovelluksella (laita tästä maininta ilmoittautumisen  lisätieto-kohtaan). Ole yhteydessä toimistoon mikäli haluat maksaa  paperisilla liikuntaseteleillä.


Kuuluu kokonaisuuteen:
831900: Loppukevään etätreenit: kaikki tunnit


Opettaja: Liikka Hanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Päivä ja kello: Ke: 18.00 - 18.45

Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 9.6.2021

Kurssimaksu: 15,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.3.2021 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu