null

Mäntsälän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

831750 Loppukevään etätreenit: Vinyasa Flow jooga

Jatka kevätkautta etänä vielä 6 viikkoa, ja tutustu samalla syksyllä Sälinkäällä alkavaan Vinyasa flow -joogaan! 


Vinyasa flow on virtaava, fyysinen ja hauskakin joogaharjoitus, jossa hengityksen tahtiin tehtävät asanat (eli joogan asennot) sulautuvat yhteen liikejatkumoiksi. Vinyasa flow kehittää voimaa ja liikkuvuutta sekä parantaa yhteyttä itseensä.

Tunti alkaa aina rauhallisella, valmistavalla osuudella ja päättyy savasanaan, eli loppurentoutukseen. Jokainen harjoituskerta on erilainen.

Tämä kurssi sopii joogaa jo jonkin verran harrastaneille, mutta aloittelevat joogit ovat myös erittäin tervetulleita mukaan.

Tarvitset makuualustan ja kenties joogatiilet tai esim paksun kirjan asanoita helpottamaan. Voit varata lähettyville myös viltin loppurentoutusta varten (vilttiä voi käyttää muutenkin apuvälineenä tällä tunnilla). Opettajalta saat lisää infoa sopivista apuvälineistä.


Tunnit pidetään livenä eli suorana ilmoitettuna ajankohtana Zoom -sovelluksella. Saat linkin tunnille tekstiviestillä ja sähköpostilla kurssin alkamispäivänä. Ohjeita sovellusten käyttöön löydät täältä.

Saat tuntitallenteen käyttöösi seuraavan viikon livetuntiin asti. Linkki tallenteeseen lähetetään tuntia seuraavana päivänä.

Kurssin alkaminen on varmistunut. Maksa kurssimaksu ilmoittautuessasi  verkkopankissa tai Smartumin, Edenredin tai Eazybrekin  mobiilisovelluksella (laita tästä maininta ilmoittautumisen  lisätieto-kohtaan). Ole yhteydessä toimistoon mikäli haluat maksaa  paperisilla liikuntaseteleillä.


Kuuluu kokonaisuuteen:
831900: Loppukevään etätreenit: kaikki tunnit


Opettaja: Liikka Hanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Päivä ja kello: Ke: 19.00 - 20.00

Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 9.6.2021

Kurssimaksu: 20,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.3.2021 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu