null

Mäntsälän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

831751 Loppukevään etätreenit: Pilates

Jatka kevätkautta etänä vielä 6 viikkoa!


Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka avulla opetellaan käyttämään ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia. Liikkeet tehdään hengityksen tahdissa. Pilateksen avulla opit käyttämään kehoasi tasapainoisesti ja saat syvistä lihaksista tukea selkärangalle. Kehosi vahvistuu ja liikkuvuutesi lisääntyy. Pilates on pehmeä, joskin haastava laji, joka sopii kaikille.
Tunti pidetään myös helatorstaina.


Tunnit pidetään livenä eli suorana ilmoitettuna ajankohtana Google  Meet -sovelluksella. Saat linkin tunnille tekstiviestillä ja  sähköpostilla kurssin alkamispäivänä. Ohjeita Google Meetin käyttöön  löydät täältä.

Tunnit myös tallennetaan ja lisämaksua vastaan voit lunastaa videot käyttöösi 31.7. asti. Videolinkit lähetetään ne lunastaneille kurssin päätteeksi 11.6. Ilmoita opettajalle ennen kurssin päättymistä mikäli haluat videot käyttöösi. 

Kurssin alkaminen on varmistunut. Maksa kurssimaksu ilmoittautuessasi verkkopankissa tai Smartumin, Edenredin tai Eazybrekin mobiilisovelluksella (laita tästä maininta ilmoittautumisen lisätieto-kohtaan). Ole yhteydessä toimistoon mikäli haluat maksaa paperisilla liikuntaseteleillä.


Kuuluu kokonaisuuteen:
831900: Loppukevään etätreenit: kaikki tunnit


Opettaja: Salenius Päivi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Päivä ja kello: To: 18.30 - 19.30

Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 10.6.2021

Kurssimaksu: 20,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.3.2021 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu