null

Mäntyharjun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

120309S Englannin yksilöopetus - WhatsApp-etäkurssi ja WordDive-lisenssi (3kk)

englanninkurssi, yksityisopetus, kielikurssi, worlddive, whatsapp, mäntyharjun kansalaisopisto

Englannin yksilöopetus - WhatsApp-etäkurssi ja WordDive-lisenssi (3kk)

Erikoiskurssi! Syksyllä 2021 alkanut englannin kurssi starttaa jälleen keväällä 2022. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus tai jatkamaan vanhaa!

Haluatko oppia käyttämään englannin kieltä rohkeasti ja luontevasti? Tai haluatko tehokkaasti ylläpitää ja kehittää suullista englannin kielitaitoasi? Sinulle henkilökohtaisesti räätälöity yksilöopetus mahdollistaa opiskelun joustavasti etäopetuksena. Voit osallistua mistä tahansa paikasta Suomessa.

Opetus toteutetaan WhatsAppilla 30 minuuttia viikossa 10 kertaa kevätlukukaudella 2022. Tarvitset älypuhelimen tai tabletin käyttöösi ja maksuttoman WhatsApp-sovelluksen, jolla keskustellaan kuvapuheluiden avulla.

Opetuksen sisältö ja ajankohta suunnitellaan yhdessä opiskelijan kanssa. Kurssi alkaa viikolla 2/2022 ja sopiva ajankohta sovitaan yhdessä opettajan kanssa (voi olla muukin viikonpäivä kuin perjantai).

Ensimmäisellä kerralla kartoitetaan tavoitteesi ja sinua kiinnostavat aihealueet. Niitä voivat olla esimerkiksi, sää, matkailu, työelämä, opiskelu, ravintolassa asioiminen, haastattelut, "small talk" tai mikä muu tahansa, jossa haluat kehittyä. Opetus sisältää viikkotehtävän, joka voi olla esimerkiksi Yle News -uutisten englanninkielisen artikkelin lukeminen pohjana tulevalle keskustelulle. Huomaathan, että mikäli jostain syystä joudut perumaan oman esteesi takia opettajan kanssa etukäteen sovitun opetuskerran, niin kyseistä kokoontumiskertaa ei korvata myöhemmin.

UUTTA! Lisäpalveluna saat halutessasi käyttöön WordDive-kieltenopiskeluohjelman lisenssin (3 kk)
Whatsapp-videopuheluiden lisäksi voit harjoitella WordDiven kieltenopiskelukursseilla. Opiskelu on yksilöllisesti optimoitua, eli jokainen opiskelija etenee juuri hänelle sopivaan tahtiin. Jos opiskelijan lähtötaso on hyvä tai hän oppii nopeasti, ohjelma menee nopeasti eteenpäin. Jos opiskelijan lähtötaso on matala tai hän tarvitsee enemmän kertausta, ohjelma hidastaa tahtia. Eteenpäin mennään vasta, kun harjoittelussa olevat asiat ovat pysyvästi opittuja. 

Saat meiltä ennen kurssin alkua aktivointikoodin käyttöösi, jolla voit luoda itsellesi käyttäjätunnukset, joilla voit kirjautua sisään sekä WordDiven selaimessa toimivaan tietokoneversioon että sovelluskaupasta ladattavaan mobiilisovellukseen. Aktivointikoodi on käyttöönotettavissa kolme kuukautta ja lisenssi kolme kuukautta aktivoimisesta. 

Taitotaso
Sinulla tulee olla hallussa vähintään englannin alkeet ja pieni sanavarasto.
Opetuskokonaisuus räätälöidään aina henkilökohtaisesti toiveidesi mukaan!

......................................................................................................................

Kuka on Anné Overell?
Anné on ohjannut useita aikuisten englanninkielen keskusteluryhmiä Mikkelin seudulla. Matkustellessaan maailmalla tutuiksi ovat tulleet kulttuurit mm. Australiasta, Skotlannista, Lähi-idästä, Amerikasta ja Kiinasta. Erityisesti taideaineet, kulttuuri ja luonto ovat Annén sydäntä lähellä. Kotikielenään englantia puhuva Anné pitää myös muista mielenkiintoisista keskusteluista esimerkiksi moottoriurheilusta!

Annén saamia palautteita kielikursseilta

  • "Englannin puhuminen oli alussa haastavaa, mutta opettaja oli ihanan kannustava ja todella opin puhumaan englantia rohkeammin!"
  • "Anné on todella mukava ja hänelle on helppo puhua."
  • "Yksilöopetuksessa ei ollut ryhmäpainetta, vaan keskustelu oli todella luontevaa."
  • "Unohtaessani jonkin sanan, keksimme toisen tavan sanoa sama asia."
  • "Englannin opiskelu on ollut hyödyllistä ja lomamatkoillakin pärjään nyt hyvin eri tilanteissa!"

>> Tutustu Annéen Mikkelin Kaupunkilehden henkilöartikkelissa (2020)
Opettaja: Anné Overell

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Etäkoulutus

Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 25.3.2022 (160 oppituntia)

Kurssimaksu: 60,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 20.10.2021 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 10.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle