Mikkelin kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1205493 TUTUSTU TAI KERTAA - RANSKAA VERKOSSA, tasot 1-3/A1-B1

Opiskele silloin kun se sinulle parhaiten sopii! Ei oppikirjaa.

Haluatko opiskella ranskaa esim. lomamatkaa varten haluamanasi ajankohtana? Tällä kevään kurssilla voit valita sinulle sopivan linjan oman tasosi mukaan. 

a) Matkailulinja: tutustutaan matkailijalle hyödyllisiin asioihin kuten tervehtiminen, esittäytyminen ja tien kysyminen. Opimme myös ravintolassa ja kahvilassa asiointia sekä ostoksilla käymistä ranskaksi. Lisäksi kulttuuritietoa Ranskasta. Voit olla aloittelija tai vähän kieltä aikaisemmin opiskellut. 

b) Kertauslinja: käydään läpi ranskan perusasioita kuten artikkelit, verbin preesens ja adjektiivin taivutus sekä pronomineja. Aihealueina arjen kielenkäyttötilanteet, mm. ihmisten ja elinympäristön kuvailu, tervehdykset, ravintola/kahvila, ostoksilla käynti. Mukana myös tietoa Ranskan kulttuurista. 

Saat viikoittain harjoituksia ja palautetta niistä opettajalta. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen/tabletin ja sähköpostin. Kurssi toimii normaalilla nettisivulla, joten mitään sovellusta ei tarvitse asentaa. Kurssilla ei ole reaaliaikaisia verkkotapaamisia; voit opiskella, kun sinulle parhaiten sopii. 

Ilmoittautuessasi muista antaa sähköpostiosoitteesi. Kurssin alkaessa saat siihen viestin opettajalta. Jos viestiä ei tule, tarkasta roskaposti!

Kurssi järjestetään yhteistyössä muiden opistojen kanssa. Varasijalta on mahdollista päästä kurssille, jos muilta opistoilta jää paikkoja. Tasaus tehdään 10.1.Opettaja: Salomaa Tuomas

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 5, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Nettikurssi
Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: Ma: 00.00 - 00.01

Kevätlukukausi: 16.1.2023 - 10.4.2023 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 45,00 €

Opintopisteet: 1.00

Ilmoittautuminen alkaa: 23.8.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle