Mikkelin kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1206496 VENÄJÄN VERKKOKURSSI, osat 1-5, tasot 1-4/A1-B2

Kurssi soveltuu eri tasoisille opiskelijoille, myös aloittelijoille. Ei oppikirjaa.


Tällä kevään kurssilla voit jatkaa opiskelua syksyn verkkokurssin jälkeen, mutta myös uudet opiskelijat ovat tervetulleita. Kurssin alussa opettaja ohjaa sinut omaa tasoasi vastaavien harjoitusten pariin. Kurssin eri tasot vastaavat esim. oppikirjojen Kafe Piter 1 - 3 tasoja. 

Kurssilla voit kerrata tai opetella sekä harjoitella venäjän kielen keskeisiä rakenteita ja käytännön kielenkäyttötilanteita. Saat myös palautettavia kirjoitusharjoituksia, joista opettaja antaa sinulle henkilökohtaista palautetta. 

Kurssi soveltuu parhaiten opiskelijoille, jotka haluavat opiskella itsenäisesti ja itse valitsemanaan ajankohtana. Kurssi järjestetään kokonaan verkossa ja oppimateriaaleina käytetään verkkokurssiaineistoja (ei oppikirjaa, mutta kirjoista voi olla hyötyä kurssilla). 

Muista antaa ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi! Saat kurssin alussa opettajalta tarkemmat ohjeet sähköpostiin. Jos viestiä ei tule, tarkasta roskaposti!

Kurssi järjestetään yhteistyössä muiden opistojen kanssa. Varasijalta on mahdollista päästä kurssille, jos muilta opistoilta jää paikkoja. Tasaus tehdään 10.1.Opettaja: Taskinen Irina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 5, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Nettikurssi
Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: Ma: 00.00 - 00.01

Kevätlukukausi: 16.1.2023 - 16.4.2023 (36 oppituntia)

Kurssimaksu: 65,00 €

Opintopisteet: 1.50

Ilmoittautuminen alkaa: 23.8.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle