Mikkelin kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 22.8.2023 klo 10 ja musiikin kursseille klo 17.30. Osalle kursseista voi ilmoittautua ja 1.7.2023 alkaen (kielten jatkokurssit, elokuussa alkavat kurssit ja monet Anttolan, Haukivuoren, Hirvensalmen, Ristiinan ja Suomenniemen kurssit). Kursseille voi ilmoittautua non-stoppina koko lukuvuoden ajan.

Jo syksyllä alkaneelle kurssille voi ilmoittautua vielä keväälläkin, jos kurssilla on tilaa. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme saadaksesi kurssille uuden, jäljellä olevaa kautta vastaavan hinnan.

Ilmoittautuminen on sitova.

Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiisi. Kursseille ilmoittautuneille ei lähetetä muuta vahvistusta ennen kurssin alkua. Opistosta ollaan yhteydessä vain, jos kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia, kurssi perutaan tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta.


PERUMINEN 

Voit perua ilmoittautumisesi maksutta, kun teet sen viimeistään viisi (5) päivää ennen kurssin alkamista. Perumisen voi tehdä verkkokaupassa kohdassa Omat ilmoittautumiseni tai ottamalla yhteyttä toimistoon. Kurssille osallistumatta jättäminen ei ole peruutus. Perumatta jätetystä kurssista laskutamme varausmaksun 21 euroa. 


MAKSAMINEN 

Voit maksaa kurssin netissä ilmoittautumisen yhteydessä tai kirjata maksutiedot ylös myöhempää maksamista varten. Kurssimaksun voi maksaa myös vasta ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen. 

  • Kurssimaksun voi tarvittaessa maksaa myös useammassa erässä. Osamaksusta on kuitenkin sovittava etukäteen opiston toimiston kanssa.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat myös maksulinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Linkki on voimassa 14 vrk, jonka jälkeen sitä ei saa enää käyttää maksamiseen.


Henkilöstöedut

ePassi, Smartum, Edenred tai Tyky tms henkilöstöedut käyvät kurssien maksuvälineinä. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, sovelluksilla sekä etukorteilla voit maksaa kaupungin asiointipalvelupisteissä.

  • Taiteen perusopetuksen kursseja tai muita tutkintoon johtavia kursseja ei voi maksaa henkilöstöetuuksilla. Tämä perustuu verohallinnon päätökseen.


Alennukset

Opistossa on käytössä paljousalennus sekä opistoseteliavustus. 

Paljousalennuksen saa, jos yksi tai useampi samassa taloudessa asuva osallistuu lukuvuoden aikana yhteensä vähintään neljälle kurssille. He saavat joka neljännen kurssin puoleen hintaan. Maksualennus on korkeintaan 50e.

Opintosetelityyppistä valtionavustusta jaetaan siinä järjestyksessä, kun niitä haetaan ja niin kauan kuin avustusmäärärahaa riittää. Avustuksen kohderyhmiä ovat maahanmuuttajat, työttömät, senioriväestö (yli 63v), eläkeläiset, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat ja oppimisvaikeuksia kokevat. Avustus on 20e vähintään 60 euroa maksavasta kurssista. 

Jos olet oikeutettu johonkin hinnanalennukseen, ota yhteyttä toimistoon.


TIETOSUOJASELOSTE

Keräämme ilmoittautumisen yhteydessä tiettyjä henkilötietoja. Tietosuojaselosteemme kertoo, kuinka käsittelemme tietojasi.

 

Mikkelin kansalaisopiston toimisto
Lönnrotinkatu 7, 1. krs
50100 Mikkeli
Puhelin 015 194 2929
Sähköposti kansalaisopisto@mikkeli.fi
Toimisto avoinna ti-to klo 10.00-16 (suljettu klo 12-12.30)