null

Naantalin opisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

LUKUVUODEN 2022-2023 KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN

* Syksyllä alkaville kursseille 1.8. klo 9 alkaen netin kautta. Puhelinilmoittautumiset 11.8. alkaen toimiston aukioloaikoina.

* Keväällä alkaville kursseille 1.1. klo 9 alkaen netin kautta. Puhelinilmoittautumiset 9.1. alkaen toimiston aukioloaikoina.

Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15 puh. 044 7334 651 ja sähköpostilla opisto@naantali.fi. Kursseille ei voi ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

Jos kurssi on täynnä, ilmoittaudu varalle. Kurssipaikan vapautuessa kutsumme varasijalta kurssille.

Lue ohjeet  ennen ilmoittautumista (ks. kohta Ohjeet)

* Ilmoittautuessasi näet saatko kurssipaikan tai jäätkö varapaikalle. Jos kurssi on täynnä, kannattaa ilmoittautua varalle odottamaan vapautuvaa kurssipaikkaa. Ilmoitamme vapautuneesta kurssipaikasta tekstiviestillä.

* Merkitse kurssi kalenteriisi. Emme lähetä kutsua kurssille erikseen. Tiedotamme vain kurssin peruuntumisen tai muutokset tekstiviestillä. 

Ilmoittautuminen ja kurssimaksut

* Ilmoittautuminen on aina sitova. Samalla sitoudut maksamaan myös kurssimaksun. 

* Maksamattomat vanhat kurssimaksut muodostavat esteen ilmoittautua ja osallistua kursseille. 

Kurssimaksun maksaminen

* Voit maksaa kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautumisen jälkeen voit siirtyä maksamaan painikkeesta SIIRRY MAKSAMAAN. Ilmoittautumisesi on tällöin jo hyväksytty ja sinulla on paikka kurssille. 

*Jos kurssilla on verkkomaksuesto tai et ole maksanut ilmoittautumisen yhteydessä, opisto lähettää kurssin alkamisen varmistuttua verkkomaksulinkin sähköpostiisi. Maksulinkki on voimassa 14 vrk. Lähetämme perinteisen laskun vain pyydettäessä.

* Edenred-kortilla voit maksaa kurssimaksun Naantalin kaupungin palvelupisteessä. Mukaan tarvitset tiedon saamastasi kurssipaikasta. Kurssipaikan vahvistusilmoitus on sähköpostissasi. 

Jos maksat Edenred-mobiililla, ilmoita maksun yhteydessä nimesi, kurssin nimi ja numero mobiilimaksun lisätietokentässä. Edenred-maksua ei voida palauttaa kurssin peruuntuessa.

* Edenred etu on henkilökohtainen. Voit maksaa sillä vain omat kurssimaksusi. Edulla ei voi maksaa opiston ruoka- ja viinikursseja. Ks. tarkemmin  verottajan ohje

* Jos olet oikeutettu työttömän opintosetelialennukseen, et voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta. Ks. kohta alennukset. 

* Naantalin kaupunki on ulkoistanut maksujen perinnän Suomen Kuntaperintä Oy:lle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.

Ilmoittautumisen peruminen

*  Viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua, muuten peritään 20 €:n maksu tai koko kurssin hinta, jos se on alle 20 €. Jos osallistuminen perutaan sen jälkeen, kun kurssi on jo alkanut tai osallistumista ei peruta lainkaan, peritään koko kurssimaksu.

* Kohdasta ”Omat ilmoittautumiseni", puhelimitse Naantalin opiston toimistoon puh. 044 7334 651 tai sähköpostilla osoitteeseen opisto@naantali.fi. Huom! Opettajat eivät ota vastaan kurssi-ilmoittautumisia ja perumisia!

* Ilmoittautumisen yhteydessä maksettu kurssimaksu (verkkomaksu) palautetaan kurssin peruuttamistilanteessa vain mikäli yllämainitut ehdot täyttyvät! 

* Kurssimaksu palautetaan vain mikäli kurssi ei ala lainkaan. Mikäli kurssista toteutuu vähemmän kuin 2/3  voidaan osa kurssimaksusta palauttaa. Alle 20 € maksua emme palauta.

Alennukset

Alle 20 €:n kurssimaksuun ei myönnetä alennusta.

* Työttömät (opintoseteliavustus) saavat alennusta 50 % kurssimaksusta enintään kahteen kurssiin lukuvuodessa. Alennusta ei myönnetä yksilöopetukseen ja alle 20 €:n kurssimaksuun. Alennusta voi saada vain kurssimaksusta, ei materiaaleista. Alennuksen saamiseksi on ilmoittauduttava opiston toimistoon puh. 044 7334 651.

  • Työttömän alennuksen saamiseksi toimita todistus työttömyydestä opiston toimistoon ennen kurssin alkamista. 
  • Naantalin opisto hyväksyy työttömyystodistuksena ainoastaan TE-palveluiden todistuksen työnhaun voimassaolosta. Saat todistuksen kirjautumalla verkkopankkitunnuksillasi TE-palveluiden Oma asiointi -palveluun: https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/

* Muut alennukset (opintoseteliavustus seniorit ja erityisryhmät) on merkitty ao. kurssin kohdalle.

* Alennuksia voidaan antaa niin kauan kuin opistolle myönnettyä opintoseteliavustusta on käytössä.

Henkilörekisteriin liittyvät tiedot: https://www.naantali.fi/fi/osallistuminen-ja-paatoksenteko/ota-yhteytta/tietosuoja