Närpes vuxeninstitut

Languages Sök
Suomeksi In English

009827 Bjud på dig själv så ler världen tillbaka! - om personlig utveckling

Värdskap handlar om att välkomna andra, att välkomna varandra och att välkomna sig själv. Värdskap är ett sätt att förhålla sig till andra människor och till sig själv, och det är en framgångsfaktor både på det personliga och professionella planet. Det är du själv som väljer hur mötet ska bli både i den vardagliga familjära relationen och i den professionella. Det börjar alltid med dig själv och din personliga utveckling. Vad kan du göra för att få ett mer öppet, generöst och inkluderande förhållningssätt? Vad kan du vinna på att ta in värdskapstanken i din vardag? Föreläsningen inspirerar dig till att fundera över ditt eget förhållningssätt i mötet med andra.

Ulrika Karlsson är en passionerad servicemänniska som vurmar för kvalitet, helhet och upplevelse. Hon håller föreläsningar om service och värdskap i hela Norden, äger och driver restaurangen Krakas krog på Gotland, skriver om mat och dryck i Aftonbladet och i magasinet Livets Goda samt undervisar på restauranghögskola.

Grupprabatt:
Då ni anmäler 10 personer eller fler till en eller båda föreläsningarna får ni 10 % rabatt! Passa på att ta med hela arbetsgruppen för att få en gemensam syn på hur ni kan ta in värdskapet i er organisation!

Håkan Westermark vid företagshuset Dynamo rekommenderar alla företag och arbetsplatser att delta i föreläsningarna med Ulrika Karlsson:

"I den hårda konkurrensen inom affärsvärlden är sättet vi säljer på ett viktigt konkurrensmedel - hur är vi som värdar för våra kunder? Det personliga värdskapet är oslagbart om det sköts rätt och det kan inte överträffas av varken sociala medier eller försäljningen via webb-butiker. Ett gott och fungerande värdskap skapar goda kundrelationer, sprider ett gott rykte och ger möjligheter till större försäljning och en fungerande verksamhet. Därför är värdskapet något som alla företag och arbetsplatser borde utveckla och satsa på."

Anmälningstiden börjar: 19.12.2016 0:00:00

Anmälningstiden slutar: 10.3.2017 0:00:00

Lärare: Ulrika Karlsson

Antal platser: Maximalt antal platser 150, Lediga platser.

Undervisningsställe: Mittistan, Närpesvägen 16, 64200 Närpes

Dag och klocktid: Tisdag: 19.00-21.00

Termin: 14.3.2017 - 14.3.2017

Kursavgift: 15,00 €

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne