Nurmijärven Opisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

110751 Mangaseikkailu lapselle ja aikuiselle - verkkokurssi

Huom! Uusi aika!
This course is cancelled

Chibejä ja pikkuhirviöitä - Kurkistus mangan maailmaan. Mikä manga? Mikä kawaii?! 


Manga, eli japanilainen sarjakuva, on kuvallisen tarinankerronnan maailma, joka elää limittäin japanilaisen animaation (eli animen), mobiili-, tietokone- ja konsolipelien kanssa. Yhdessä ne muodostavat monille tutun ja rakkaan kuvallisen ympäristön, jossa seikkailevat myös söpöt chibit ja pikkuhirviöt. 

Kurssilla kurkistetaan mangatyylisen hahmopiirtämisen perusteisiin, sekä mangamaailman suloiseen ja humoristiseen puoleen. Etäopetukseen tarvitaan verkkoyhteydessä oleva laite (tietokone, tabletti tai puhelin), jonka välityksellä opetukseen osallistutaan, maksuton Microsoft Teams -ohjelma valmiiksi asennettuna, sekä valmius audiovisuaaliseen yhteyteen. 


Osallistujille on tarjolla kurssiin liittyvää materiaalia erillisellä verkkosivulla. Tarkempia ohjeita kurssin toteutuksesta on luvassa lähempänä kurssin ajankohtaa. 

Kotona työpöydälle tarvitaan nippu valkoista piirustus- tai kopiopaperia (A4) ja piirustusvälineet (lyijykynä, kumi, erilaisia tusseja ja/tai puuvärit). Tärkeintä kurssille on tuoda mukanaan myös ripaus uteliaisuutta ja luovaa hulluutta. Tarkoitettu yli 5-vuotiaille lapsille ja aikuiselle. Kurssille ilmoitetaan ja maksetaan sekä lapsi/lapset että aikuinen. Sugoi!Teacher: Karlsson Krista

Number of places: Maximum number of course participants 10, There are available places on the course.

Name of course location: Etäopetus

Date and time: Sa: 11.00 - 12.30

Spring term: 6.3.2021 - 13.3.2021

Price: 10,00 €

Registration begins: 7.12.2020 9.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject