Nurmijärven Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

110751 Mangaseikkailu lapselle ja aikuiselle - verkkokurssi

Huom! Uusi aika!

Chibejä ja pikkuhirviöitä - Kurkistus mangan maailmaan. Mikä manga? Mikä kawaii?! 


Manga, eli japanilainen sarjakuva, on kuvallisen tarinankerronnan maailma, joka elää limittäin japanilaisen animaation (eli animen), mobiili-, tietokone- ja konsolipelien kanssa. Yhdessä ne muodostavat monille tutun ja rakkaan kuvallisen ympäristön, jossa seikkailevat myös söpöt chibit ja pikkuhirviöt. 

Kurssilla kurkistetaan mangatyylisen hahmopiirtämisen perusteisiin, sekä mangamaailman suloiseen ja humoristiseen puoleen. Etäopetukseen tarvitaan verkkoyhteydessä oleva laite (tietokone, tabletti tai puhelin), jonka välityksellä opetukseen osallistutaan, maksuton Microsoft Teams -ohjelma valmiiksi asennettuna, sekä valmius audiovisuaaliseen yhteyteen. 


Osallistujille on tarjolla kurssiin liittyvää materiaalia erillisellä verkkosivulla. Tarkempia ohjeita kurssin toteutuksesta on luvassa lähempänä kurssin ajankohtaa. 

Kotona työpöydälle tarvitaan nippu valkoista piirustus- tai kopiopaperia (A4) ja piirustusvälineet (lyijykynä, kumi, erilaisia tusseja ja/tai puuvärit). Tärkeintä kurssille on tuoda mukanaan myös ripaus uteliaisuutta ja luovaa hulluutta. Tarkoitettu yli 5-vuotiaille lapsille ja aikuiselle. Kurssille ilmoitetaan ja maksetaan sekä lapsi/lapset että aikuinen. Sugoi!Opettaja: Karlsson Krista

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus

Päivä ja kello: La: 11.00 - 12.30

Kevätlukukausi: 6.3.2021 - 13.3.2021

Kurssimaksu: 10,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 7.12.2020 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

  • -
  • 1 Paikka
  • +