null

Nurmijärven Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

110114k Aleksis-kuoro

Kuoro harjoittelee kevät- ja syyskaudella kerran viikossa keskiviikkoiltaisin diplomikuoronjohtaja Victoria Meersonin johdolla. Ohjelmistossa on monipuolisesti viihteellisiä suomalaisia ja ulkomaisia lauluja sekä musikaaleja. Konsertteja on yleensä 1-2 syksyllä ja/tai keväällä. Lisäksi esiinnymme erilaisissa tapahtumissa.

Nuotinlukutaito on eduksi, muttei välttämätöntä. Tärkeää on musikaalisuus, sävelkorva, ennakkoluuloton asenne sekä tietenkin palo harjoitella ja esittää kaunista musiikkia.

Joukkoomme ovat tervetulleita kaikki laulajat, naiset ja miehet, nuoret ja varttuneemmat. Laulamme neliäänisiä sovituksia: sopraano, altto, tenori ja basso. Kaikissa harjoitusilloissamme paitsi laulamme, saamme myös erittäin hyvää laulutekniikan opetusta. Tutkimuksissa on todettu, että laulamisella on positiivisia terveydellisiä vaikutuksia, niin fyysisesti, henkisesti kuin sosiaalisestikin.

Tied. ja ilm. Armi Backman armi.backman0@saunalahti.fi / 0503043678

www.facebook.com/aleksiskuoro

Huom. Nurmijärven Opiston kuorojen lukukausien pituudet vaihtelevat. Kauden ohjelmaan voi tulla lisää harjoituksia ja esiintymisiä.Opettaja: Meerson Victoria

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 25, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi

Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: Ke: 18.00 - 20.00

Kevätlukukausi: 11.1.2023 - 5.4.2023

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit