null

OULU-OPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

219860 MUSIIKKIA KAIKILLE-SOIVA

Tämä kurssi on päättynyt
Henkilöstökoulutusta musiikinopettajille.

Gunnar Gorillan ja Antti Apinan opastamana sävelten maailmaan. Eläinkuvanuotit ja Värisoinnut ovat musiikin opetuksen pioneerityötä. Kokkolassa kehitetyt menetelmät tulevat helpottamaan musiikin opetusta, oppimista, ja madaltamaan kynnystä osallistua. Lehtori Hannu Annalan luomat menetelmät ovat toimivuudessaan saavuttaneet huomiota laajalti ympäri pohjoismaita. Annala on uransa aikana tehnyt merkittävää työtä pedagogina, tietokirjailijana, sekä oppimateriaalin tuottajana.

Eläinkuvanuoteissa abstraktit nuotit saavat syvemmän merkityksen. Musiikin esi- ja alku opetukseen kehitetty oppimateriaali tarjoaa varman työnkalun alkeiden opettamiseen tai opiskeluun. Sisältö on tarkasti rajattu sekä värit, koko ja symboliikka luovat paremmat lähtökohdat tiedon käsittelyyn aloitusvaiheessa, kuin perinteiset mustat pallot. Monikielinen menetelmä toimii ainakin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Värisoinnuilla kaikki soittamaan. Senioreiden viriketoimintaan kehitetyllä menetelmällä jokainen pystyy säestämään lauluaan. Yhteisömuusikoille, musiikin ohjaajille, ja hoiva-alalla työskenteleville helposti liikuteltava työväline musiikin ilon viemiseen hoitolaitoksiin, kouluihin tai päiväkoteihin. Hyvä lisä myös musiikin opettajan työkalupakkiin.

Opettaja: Lohi Outi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: POHJANKARTANO, luokka A309, Leevi Madetojan katu 1, 90140 OULU

Päivä ja kello: Ma: 10.00 - 13.00

Syyslukukausi: 11.11.2019 - 11.11.2019

Ilmoittautuminen alkaa: 6.9.2019 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit