null

OULU-OPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

999928 Johtaminen ja yhteisöllinen kehittäminen digiaikana 5 op

DIGIAJAN YHTEISTYÖSTÄ YHTEISEEN TYÖHÖN -HANKE JÄRJESTÄÄ 

JOHTAMINEN JA YHTEISÖLLINEN  KEHITTÄMINEN DIGIAIKANA 5 OP 

Laajuus 5 op, mahdollisuus suorittaa kokonaan tai osia  kokonaisuudesta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautujille päivää ennen ko koulutustapahtumaa.

Toteutusaika kevät–syksy 2022 

Opetusmenetelmät Verkkotyöskentely (Teams), lähiopetus  mahdollisuuksien mukaan (luennot, ryhmätyöskentely, työpajat), ohjauksellinen tehtävä työelämässä, kirjallisuus.  Ryhmätyöskentely tapahtuu  oppilaitosmuodoittain. 

Kohderyhmä Opetustoimen ja varhaiskasvatuksen rehtorit,  muut johtohenkilöt sekä esimiesvastuussa  olevat opettajat, tiimiesimiehet, esihenkilöt jne. 

Arviointi Osaamisen osoittaminen oman ja  työyhteisönsä hyvinvoinnin edistämisessä. 

Koulutuksen tuloksena syntyy johtamisosaamiseen ja yhteisölliseen  kehittämiseen tarvittavia toimintatapoja, materiaaleja ja hyviä  käytänteitä. Johtamisen ja johtajuuden ammattitaito digitalisaatiossa  lisääntyy. 

Kouluttajina ovat mm. professori Juha T. Hakala (JY), KT yliopistoopettaja Heli Kiema-Junes (OY), vararehtori Raija Näppä (Osao),  tutkija Frank Martela (Aalto-yliopisto) tutkija Katariina Salmela-Aro (HY), HTT Krista Kohtakangas (LY), kouluttaja, opetusteknologiajohtaja  Teemu Moilanen (IlonaIT) Koulutukseen on jatkuva ilmoittautuminen. Voit ilmoittautua  koulutukseen tästä linkistä. Ohjelma  täydentyy koulutuksen edetessä. Koulutuskokonaisuus on ilmainen osallistujille  ja toteuttamiseen on saatu rahoitusta Opetushallitukselta. 

Lisätietoja opistopiirin sivuilta www.meripohjolanopistopiiri.fi ja Meri-Pohjola opistopiirin projektikoordinaattoreilta: Tarja Takala-Hotti,  Sari Sotaheimo ja Omar Ikni.

                                       


Lataukset:

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 45, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etätyöpaja

Kevätlukukausi: 18.2.2022 - 16.12.2022

Ilmoittautuminen alkaa: 4.1.2022 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 16.12.2022 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu