null

OULU-OPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

9999921 Digikärpäsen puremat - Vaikuta sanoilla - viestijän luova työpaja

Vaikuta sanoilla - viestijän luova työpaja


Nykyisessä työmaailmassa ei enää riitä, että osaa kirjoittaa. Kirjallisten viestien on oltava myös tehokkaita ja vaikuttavia. Niiden on tavoitettava oma kohderyhmänsä ja upottava lukijaansa.

Vaikuta sanoilla - viestijän luova työpaja on suunnattu oman työnsä ohessa jo jonkin aikaakirjallista viestintää harjoittaneille eri organisaatioiden edustajille. Koulutuksen tavoitteena onhyödyntää luovan kirjoittamisen keinoja kirjallisessa työelämäviestinnässä. Koulutus on kirjoittamisen irrottelua: tietoa ja luovaa tekemistä samassa paketissa. Se tarjoaa paitsi uusianäkökulmia myös uudenlaista innostusta omaan, työssä tarvittavaan kirjoittamiseen.

Koulutuksen pääpaino on esimerkeissä ja erilaisissa pienissä luovan kirjoittamisen harjoitteissa,jotka on suunnattu organisaatioissa työkseen viestiville. Koulutus on vuorovaikutteinen eli senaikana myös keskustellaan. Osallistujilta toivotaan aktiivisuutta, heittäytymistä sekä uskallusta kertoa myös omista havainnoista, ajatuksista ja mielipiteistä.

1. Viestijän työ on aina luovaa
Kaikki kirjoittaminen on luovaa työtä, myös työelämäkirjoittaminen. Mitä työssäänkirjoittavan luovuus tarkoittaa, ja miksi sitä ei kannata unohtaa?

2. Kirjoitetaan yhdessä
Pysähdytään hetkeksi ja irrotellaan kirjoittamalla. Piristetään omaa työelämä-kirjoittamista luovan kirjoittamisen keinoin.

3. Palaute on ainoa keino kehittyä
Pohditaan, miksi palaute on kirjallisenviestijän paras, ja oikeastaan ainoa, keino kehittyä työssään, ja harjoitellaan sitä.


Kouluttaja:

SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANA
sisällöntuottaja, toimittaja ja
kirjallisen viestinnän kouluttaja
Minna Luoma

www.rouvasana.fi


Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.Opettaja: Ikni Omar

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Päivä ja kello: Ke: 13.00 - 15.00

Kevätlukukausi: 2.3.2022 - 2.3.2022

Ilmoittautuminen alkaa: 15.12.2021 11.00

Ilmoittaudu viimeistään: 2.3.2022 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu