null

OULU-OPISTO

Languages Sök
Suomeksi In English

219860 MUSIIKKIA KAIKILLE-SOIVA

Kursen är inställd
Henkilöstökoulutusta musiikinopettajille.

Gunnar Gorillan ja Antti Apinan opastamana sävelten maailmaan. Eläinkuvanuotit ja Värisoinnut ovat musiikin opetuksen pioneerityötä. Kokkolassa kehitetyt menetelmät tulevat helpottamaan musiikin opetusta, oppimista, ja madaltamaan kynnystä osallistua. Lehtori Hannu Annalan luomat menetelmät ovat toimivuudessaan saavuttaneet huomiota laajalti ympäri pohjoismaita. Annala on uransa aikana tehnyt merkittävää työtä pedagogina, tietokirjailijana, sekä oppimateriaalin tuottajana.

Eläinkuvanuoteissa abstraktit nuotit saavat syvemmän merkityksen. Musiikin esi- ja alku opetukseen kehitetty oppimateriaali tarjoaa varman työnkalun alkeiden opettamiseen tai opiskeluun. Sisältö on tarkasti rajattu sekä värit, koko ja symboliikka luovat paremmat lähtökohdat tiedon käsittelyyn aloitusvaiheessa, kuin perinteiset mustat pallot. Monikielinen menetelmä toimii ainakin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Värisoinnuilla kaikki soittamaan. Senioreiden viriketoimintaan kehitetyllä menetelmällä jokainen pystyy säestämään lauluaan. Yhteisömuusikoille, musiikin ohjaajille, ja hoiva-alalla työskenteleville helposti liikuteltava työväline musiikin ilon viemiseen hoitolaitoksiin, kouluihin tai päiväkoteihin. Hyvä lisä myös musiikin opettajan työkalupakkiin.

Lärare: Lohi Outi

Antal platser: Maximalt antal platser 20, Lediga platser.

Undervisningsställe: POHJANKARTANO, luokka A309, Leevi Madetojan katu 1, 90140 OULU

Dag och klocktid: mån.: 10.00 - 13.00

Hösttermin: 11.11.2019 - 11.11.2019

Anmälningstiden börjar: 6.9.2019 9.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne