null

Paimion opisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

800990 Hyvinvoinnin marraskuun miniretriitti

Onko arkesi hektinen, kiireinen ja mieltäsi sekä kehoasi ylikuormittava?
Kaipaatko omaa rauhaa, mielenrauhaa ja omien voimavarojesi latausta?
Vai haluatko hemmotella itseäsi, kehoasi ja mieltäsi?
Ota itsellesi ja hyvinvointiisi aikaa, irtaudu arjen kiireistä, näin tuet kehon ja mielen hyvinvointia.


Tällä lempeän liikkeen miniretriitillä pääset rauhallisessa ja lempeässä ohjauksessa kokeilemaan erilaisia keinoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Rauhallisten ja tasapainottavien sekä helppojen jooga harjoitusten avulla liikutamme kehoa hengityksen tahtiin. Huomaat, miten kehoon ja rauhallisiin liikkeisiin sekä omaan hengitykseen keskittyminen auttavat mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Liikkeiden avulla vahvistat tietoista läsnäoloa sekä henkistä ja fyysistä tasapainoa.

Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvitse olla, voit olla aloittelija tai aikaisemmin joogannut. Tunti rakentuu osallistujien taitojen, kehon ja osaamisen mukaisesti sekä osallistujien energioita kuunnellen.


Miniretriitti sisältää 1,5 h joogaohjauksen ja 45 min syvärentoutuksen keholle, mielelle ja hengitykselle tiibetiläisten äänimaljojen, koshin, sadekepin ja gongin luomassa harmonisessa äänimaailmassa. 

Päivän päätteeksi on mahdollisuus kokeilla saunajoogaa ja / tai  tehostaa harjoituksen vaikutuksia perinteisen saunomisen ja kylmäuinnin avulla Ankkalammella. Mukaasi tarvitset oman maton, kerrospukeutumisen (rentoutuksessa keho jäähtyy), villasukat, oman maton, vesipullon, viltin ja pienen tyynyn. Saunomiseen tarvittavat pyyhkeen, uikkarit.

Otathan itsellesi myös pientä purtavaa mukaan.


Päivän ohjaa joogaopettaja Katja Toivonen


Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan.


Kurssi pidetään Oinilan Hiihtomajalla ja Paimion Ankkalammella ( Sähköyhtiöntie 193, Paimio )Opetus pidetään ensin Hiihtomajalla n. klo 14-16.45 ja siitä siirrytään Ankkalammelle saunomaan n. klo 17-18.00

Teacher: Toivonen Katja

Number of places: Maximum number of course participants 12, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Paimion hiihtomaja, Sähköyhtiöntie 193, 21530 Paimio

Language: Finnish

Date and time: Sa: 14.00 - 18.00

Autumn term: 19.11.2022 - 19.11.2022 (5.33 Lessons)

Price: 22,00 €

Registration begins: 1.8.2022 8.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register on the waiting list