null

Paimion opisto

Kielet Haku
På svenska In English

800995 Hyvinvoinnin miniretriitti toukokuussa

Onko arkesi hektinen, kiireinen ja mieltäsi sekä kehoasi ylikuormittava?
Kaipaatko omaa rauhaa, mielenrauhaa ja omien voimavarojesi latausta?
Vai haluatko hemmotella itseäsi, kehoasi ja mieltäsi?
Ota itsellesi ja hyvinvointiisi aikaa, irtaudu arjen kiireistä, näin tuet kehon ja mielen hyvinvointia.


Tällä lempeän liikkeen miniretriitillä pääset rauhallisessa ja lempeässä ohjauksessa kokeilemaan erilaisia keinoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Rauhallisten ja tasapainottavien sekä helppojen jooga harjoitusten avulla liikutamme kehoa hengityksen tahtiin. Huomaat, miten kehoon ja rauhallisiin liikkeisiin sekä omaan hengitykseen keskittyminen auttavat mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan. Liikkeiden avulla vahvistat tietoista läsnäoloa sekä henkistä ja fyysistä tasapainoa.

Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvitse olla, voit olla aloittelija tai aikaisemmin joogannut. Tunti rakentuu osallistujien taitojen, kehon ja osaamisen mukaisesti sekä osallistujien energioita kuunnellen.


Miniretriitti sisältää 1,5 h joogaohjauksen ja 45 min syvärentoutuksen keholle, mielelle ja hengitykselle tiibetiläisten äänimaljojen, koshin, sadekepin ja gongin luomassa harmonisessa äänimaailmassa. 

Päivän päätteeksi on mahdollisuus ehostaa harjoituksen vaikutuksia perinteisen saunomisen ja kylmäuinnin avulla Ankkalammella. Mukaasi tarvitset oman maton, kerrospukeutumisen (rentoutuksessa keho jäähtyy), villasukat, oman maton, vesipullon, viltin ja pienen tyynyn. Saunomiseen tarvittavat pyyhkeen, uikkarit ja kylmäuintii jos löytyy niin uimatossut/kengät on hyvä ottaa mukaan.

Otathan itsellesi myös pientä purtavaa mukaan.


Päivän ohjaa joogaopettaja Katja Toivonen


Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan.


Kurssi pidetään Oinilan Hiihtomajalla ja Paimion Ankkalammella ( Sähköyhtiöntie 193, Paimio )Opetus pidetään ensin Hiihtomajalla n. klo 14-16.45 ja siitä siirrytään Ankkalammelle saunomaan n. klo 17-18.00

Opettaja: Toivonen Katja

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Paimion hiihtomaja, Sähköyhtiöntie 193, 21530 Paimio

Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: La: 14.00 - 18.00

Kevätlukukausi: 20.5.2023 - 20.5.2023 (5.33 oppituntia)

Kurssimaksu: 22,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.1.2023 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu