Paltamon kansalaisopisto

Kielet Haku

Kevätlukukausi alkaa 11.1.2021.

Syyslukukausi 7.9. - 4.12.2020 (syysloma vko 42)
Kevätlukukausi 11.1. - 16.4.2021 (talviloma vko 10)

 

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Luennot ovat maksuttomia eikä niille tarvitse ilmoittautua etukäteen ellei toisin ohjeisteta. Kevään 2021 aikana moni luento siirtyy verkkoon ja näihin on ennakkoilmoittautuminen tarpeen.

Kurssimaksut lukuvuonna 2020 - 2021

Kausikortti 70 euroa 
Työttömän ja eläkeläisen kausikortti 60 euroa
Kurssikortti 35 euroa
Viikonloppukurssimaksu 35 euroa/kurssi

Kausikortilla voit osallistua yhdelle tai useammalle syys- ja/tai kevätlukukauden kestävälle kurssille. Kurssikortilla voit osallistua yhdelle kurssille syys- tai kevätlukukaudella. Viikonloppukurssimaksu peritään viikonloppuna järjestettävillä lyhytkursseilla, näihin kausikortti ei käy. (Mainittu erikseen kurssien kohdalla)

Kansalaisopiston rehtori voi määrittää erikoiskurssimaksun, jos kurssin opetus- ja järjestelykustannukset ovat tavanomaista kalliimmat tai jos yhteistyökumppani on erikseen määrittänyt kurssimaksun tarjottavalle kurssille.

Viikonloppukurssimaksu tai erikoiskurssimaksu peritään myös siinä tapauksessa, että ilmoittautunut jättää tulematta kurssille, eikä ole peruuttanut osallistumistaan viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä (viikkoa ennen kurssin alkua).

Alaikäisten kurssimaksut laskutetaan huoltajalta. Huom. ilmoittautumisen yhteydessä maksajan tietoihin tarvitaan huoltajan henkilötiedot.
Smartum setelit ja Saldo, ePassi, Tykysetelit sekä Virikeseteli käyvät maksuvälineenä kansalaisopiston opintokortti- ja erikoiskurssimaksuihin! Kaikukortilla saat kausikortin tai voit osallistua kahdelle viikonloppukurssille/lukuvuosi.

Tavataan kursseilla!

Koronan aiheuttamat erityistoimet

Palaamme syyskuussa lähiopetukseen viranomaisten voimassaolevia ohjeita noudattaen. Tilojen turvallista käyttöä opetukseen ohjataan ja tarvittaessa rajoitetaan. Ryhmäkoot on määritelty turvavälit huomioon ottaen. Lähiopetuksessa on tärkeää, että KAIKKI noudattavat viranomaisten määräyksiä ja ohjeita tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi.

Huolehdithan omalta osaltasi näistä toimista: 

 • Pese kädet aina ulkoa sisälle tultaessa ja kurssilta lähtiessä. Kuivaa kädet kertakäyttöisiin paperipyyhkeisiin. Jos käsienpesu- mahdollisuutta ei ole, käytä kurssitilassa saatavilla olevaa käsihuuhdetta.

 • Yski/aivasta hihaan tai kertakäyttönenäliinaan. Pese kädet.

 • Jätä kurssikerta väliin, jos sinulla on flunssan oireita.

 • Pidä mahdollisuuksien mukaan 2 metrin turvaväli muihin kurssilaisiin ja opettajaan. Vältä ruuhkaa esim. poistuessasi luokasta.

 • Käytä mahdollisuuksien mukaan vain omia välineitä esim. kädentaitojen kursseilla. Liikuntaryhmissä oma jumppamatto on välttämätön.

 • Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet.

Ajankohtaista

 • 219809 Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta

  Villiyrttien keruu ja käyttö - Koivu, poimulehti ja vadelma

  Opettaja: Luontoyrittäjä, ympäristönhoitaja Sari Leinonen
  Paikka: Etäopetuksena
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 19.5.2021 - 19.5.2021
  Paikkoja: 300
  kurssilla on tilaa