null

Porin seudun kansalaisopisto, Osaava Satakunta, Porin kaupungin henkilöstökoulutus

Languages Sök
Suomeksi In English

15607S Kuvakirjan laatiminen tietokoneella, hybridiopetus

Jatkuu tarvittaessa etäopetuksena
Hybridiopetus: Voit halutessasi osallistua etäyhteydellä (Microsoft Teams). Laaditaan omista tai yhteisistä digitaalisista kuvista kuvakirja netistä ladattavalla ilmaisella suunnitteluohjelmalla (jonka voi asentaa helposti myös kotona). Kuvia voidaan asetella eri kohtiin, erikokoisina ja eri asentoihin sivuille, selitysteksteillä ja valmiilla "koristeluelementeillä" varustettuna. (Trappu 2)

Lisätietoa netissä.
Huom. Koronatilanteen vuoksi on suositeltavaa ottaa mukaan kurssin teemasta riippuen oma puhelin, tabletti tai kannettava tietokone.

Suunnitelma voidaan tallentaa ja sitä voidaan muokata myöhemmin. Valmiista suunnitelmasta voidaan tulostuttaa netin palvelussa laadukas kuvakirja. Se maksaa noin 1 e/sivu (ei tarvitse tilata kurssilla). Kirja on mainio lahjaidea! Käytämme Ifolorin ilmaista suunnitteluohjelmaa Windows 10 -koneissa. Luokan koneissa on Windows 10 ja valmiiksi asennettu suunnitteluohjelma. Suunnitteluohjelma on helppo asentaa kotonakin. Oppimateriaali sisältyy kurssimaksuun.


Tietokoneen peruskäytön osaamista tarvitaan kurssilla.


Trappu 2: Oletko jo käyttänyt laitettasi jonkin verran itsenäisesti tai ohjatusti, esim. soittanut puheluita ja lähettänyt tekstiviestejä? Tiedät, mikä on käyttäjätilisi, ja osaat päivittää laitteesi. Syvennetään aiemmin opittua ja opiskellaan lisää. Myös täällä on ystävien apu tukena ja suoritetaan paljon oppimista tukevia harjoituksia.

Kurssi toteutetaan Microsoft Teams -avusteisena. Koulutukseen osallistumiseen riittää, että sinulla on toimiva nettiyhteys ja Internet-selain joko tietokoneessasi, tabletissasi tai älypuhelimessasi. Selaimista toimii Mozilla Firefox ja Google Chrome. Katso tarkemmat ohjeet kurssin liitetiedostosta.
Nedladdningar:

Lärare: Silvennoinen Veikko

Antal platser: Maximalt antal platser 15, Lediga platser.

Undervisningsställe: Opistotalo: Plakkari, Gallen-Kallelankatu 14, 28100 Pori

Dag och klocktid: mån.: 12.00 - 15.15

syyskausi: 15.11.2021 - 13.12.2021 (16 lektioner)

Kursavgift: 36,00 €

Anmälningstiden börjar: 23.8.2021 11.30

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne

1
Anmäl dig