Posion kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

830105 Taekwon-Don perus- ja jatkokurssi (opintopistekurssi)

Taekwon-Do peruskurssin tavoitteena on tarjota lapsille ja aikuisille positiivisia kokemuksia liikunnan parissa ja siten luoda pohjaa liikuntamyönteiselle elämäntavalle myös myöhemmällä iällä. Peruskurssilla opetellaan salikäyttäytyminen, peruspotkut, -lyönnit ja -torjunnat, perusteet itsepuolustuksesta sekä harjoituksissa käytettävä koreankielinen sanasto. Opetuksessa painotetaan väkivallattomuuden tärkeyttä ja rauhanomaisia keinoja ratkaista kiistatilanteet. Taekwon-Do jatkokurssi on suunniteltu peruskurssin jo suorittaneille harrastajille, joilla on vähintään ylempi valkoinen vyö. Kurssi pitää sisällään kaikkia Taekwon-Don osa-alueita kuten tekniikkaharjoitteita, ottelua, murskausta ja itsepuolustusta. Kurssin vähimmäisikäraja on 7 vuotta. Kurssilta on mahdollista saada pyydettäessä suoritusmerkintä, jolloin opiskelijan osaaminen arvioidaan hyväksytty – hylätty -asteikolla

Mukaan tarvitsee vain sisäliikuntavarustuksen. Kurssin edetessä harrastaja voi hankkia Taekwon-Do puvun/varusteita opettajan opastuksella.

Learning objectives:

Peruskurssilainen osaa kertoa Taekwon-Don säännöistä ja salikäyttäytymistä. Oppilas osaa toistaa opettajan näyttämän tekniikan. Jatkokurssilainen osaa näyttää oikean tekniikan opettajan komentaessa korean kielellä. Jatkokurssilainen ymmärtää korean kielistä sanastoa suomeksi.

Evaluation criterias:

Peruskurssilainen kertoo Taekwon-Don säännöistä ja salikäyttäytymisestä. Oppilas toistaa opettajan näyttämän tekniikan oikein. Jatkokurssilainen käyttää korean kielistä sanastoa ja näyttää oikean tekniikan opettajan sanoessa sen koreaksi.

Teacher: Salla Mikko

Number of places: Maximum number of course participants 25, Registrations 8, Available places 17

Name of course location: Posion lukio, liikuntasali, Koulutie 2, 97900 Posio

Language: Finnish

Date and time: Su: 16.00 - 17.30

Autumn term: 18.9.2022 - 20.11.2022 (18 Lessons)
Spring term: 15.1.2023 - 23.4.2023 (26 Lessons)

Price: 95,00 €

Erämaksumahdollisuudet:
Kurssimaksu kahdessa erässä:
   Kevään erä: 50,00 €

Ects credits: 1.50

Registration begins: 20.6.2022 0.00

Registration ends: 31.10.2022 0.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register