Puulan seutuopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Rentouttavaa ja aurinkoista kesää =)

Puulan seutuopiston toimistot ovat vuosilomien vuoksi suljettuina 29.6.-24.7.2020. 

Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä rehtori Antti Ruotsalaiseen: rehtori@puulanseutuopisto.fi p. 040 6533 165 

2020/2021 uusiin kursseihin voit tutustua 27.7.2020 alkaen. 

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE ALKAA 3.8.2020 KLO 9.00,

kurssitarjotin ilmestyy jakelupaikkoihin viikolla 30: K-market, S-market,(Toivakassa Sale), kirjasto, kunnantalo sekä toimistoista 27.7. alkaen. 


Valtioneuvoston suosituksen mukaisesti lähiopetus jatkuu Puulan seutuopistossa aikaisintaan 1.8.2020 alkaen. 

Toivomme, että tuleva lukuvuosi voidaan aloittaa ilman pandemian aiheuttamia rajoituksia.

Tiedotamme muutoksista opiston kotisivulla ja sosiaalisessa mediassa. Pyydämme teitä seuraamaan tiedotteita.

Tiedusteluihin vastaa rehtori, 040-6533165/rehtori@puulanseutuopisto.fi

Terveisin Puulan seutuopiston väki


PUULAN SEUTUOPISTON KURSSIOHJELMAA EI ENÄÄ JAETA JOKA KOTIIN, VAAN SE ON NOUDETTAVISSA KUNNANTALOLTA, KIRJASTOSTA SEKÄ S- JA K-KAUPOISTA (TOIVAKASSA SALE)

Ilmoittautua voi netin kautta, puhelimitse p. 040 743 4811, 040 358 0011 tai käymällä toimistossa. (Toimistot auki ma-to klo 9-15)

Opetusohjelman muutokset ovat mahdollisia. Opisto ei vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista opetuskertojen muutoksista/perumisista.

VOIT HARJOITELLA ILMOITTAUTUMISTA ”harjoituskurssilla”, jonka koodi on: 999999.–>Paina yläpuolelta ilmoittautuminen kursseille  —>kirjoita oikeaan yläreunan hakukenttään ”harjoituskurssi” ja paina hae, jonka jälkeen näytölle tulee kurssi, lisätietoja ja  ilmoittaudu, paina kohtaa ilmoittaudu —> jatka täyttämällä henkilötietosi ym. ja toimi näytölle tulevien ohjeiden mukaan.

Tämä kurssi ei ole virallinen kurssi, eikä ole oikea ilmoittautuminen, testaa miten ilmoittautuminen netin kautta tehdään. Voit valita tämän kurssin, syöttää omat tietosi ja lähettää ilmoittautumisen. TÄMÄ KURSSI ON AINOASTAAN ILMOITTAUTUMISEN HARJOITTELUUN EIKÄ ILMOITA SINUA MILLEKKÄÄN KURSSILLE! 


 Tiedustele vapaita paikkoja jo alkaneilta kursseilta puhelimitse

HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT:

 • Kursseille on ilmoittauduttava viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Lasku kurssimaksusta lähetetään sinulle kotiosoitteeseen kurssin alkamisen jälkeen. 
 • Kurssit alkavat vain, jos ilmoittautuneita on vähintään minimimäärä 7 päivää ennen kurssin alkamista. Muussa tapauksessa lähetämme ilmoittautuneille tekstiviestin kurssin peruuntumisesta. 
 • Mahdollinen kurssiosallistumisen peruutus pitää tehdä 7 vrk ennen kurssin alkamista ilmoittamalla siitä Puulan seutuopiston toimistoon. Tämän jälkeen kurssille ilmoittautunut maksaa kurssimaksun kokonaan, myös silloin jos hän jättää tulematta kurssille tai keskeyttää sen. Tämä koskee myös kausikorttiasiakkaita. 
 • Opettajalle palkataan sijainen tai oppitunti korvataan toisena ajankohtana vain, mikäli enemmän kuin kaksi saman kurssin opetuskertaa joudutaan perumaan saman lukuvuoden aikana esim. opettajan sairastumisen vuoksi. Käytäntö koskee tuntiperusteisesti hinnoiteltuja kursseja (ei koske lyhytkursseja, musiikkikoulua ja taidekoulua). Opettajan ja oppilaiden yhdessä etukäteen sopiessa opetuskertoja on yhä mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan. 
 • Opiskelijan tulee itse huolehtia tarvittavista vakuutuksista.

Ajankohtaista

 • 110609

  Kirjoittajaleiri

  Kurssimaksu: 40,00 €
  Opettaja: Raisa Marjamäki
  Paikka: Kuhasenmäentie 12
  Tunteja: 13,32    Syyslukukausi: 8.8.2020 - 9.8.2020
  Ilmoittautuminen alkaa: 29.5.2020 9:00
  Ilmoittaudu viimeistään: 31.7.2020 14:00
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa