null

Rauman kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104409 Muodokkaita helmitöitä

Muodokkaita helmitöitä
Tämä kurssi on päättynyt

Tehdään peyote-tekniikalla helmistä vapaamuotoisia koruja. Valmistetaan moniulotteisia ranne- ja kaulakoruja vaihdellen erikokoisia helmiä. Näissä töissä ei ohjeita tarvitse tarkasti seurata, vaan helmiä voidaan lisätä vapaasti tunteesi viemänä. Mallit suunnitellaan omien helmien mukaan. Helmitöiden perusteiden tuntemus auttaa, mutta yksinkertaisimpia malleja voi tehdä aloittelijakin.  Opetus Zoom-sovelluksen kautta (lataa ilmainen ohjelma koneelle, opettaja lähettää sähköpostiisi linkin). Zoom-opetus on keskiviikkoisin. Opettajan kanssa viestitellään WhatsApp-sovelluksella torstaisin. Tarkista, että laitat ilmoittautumiseen sekä sähköpostiosoitteesi että puhelinnumerosi oikein, koska molempia tarvitaan opetuksessa. Tarvikeluettelo kotisivulta ja toimistosta. Opettaja auttaa materiaali- ja mallihankinnassa. Lisätietoja riikka.santonen@gmail.com


Ohjeita etäkurssille

Etäkursseilla opettaja opettaa pääsääntöisesti Teams- tai Zoom-ohjelman välityksellä. Opettaja tiedottaa sähköpostilla, mitä ohjelmaa hän käyttää, ja lähettää samalla linkin ja muita ohjeita. 

Opiskelija tarvitsee internet-yhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Tietokoneeseen tarvitaan lisäksi kaiutin ja mikrofoni sekä useilla kursseilla myös kamera, mikäli niitä ei ole sisäänrakennettu laitteeseen. Tietokoneella voi osallistua nettiselaimen kautta, tablettiin ja älypuhelimeen pitää ladata tarvittava sovellus. 

Kursseille ilmoittautuessa on tärkeää ilmoittaa ajantasainen sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta opettaja voi olla yhteydessä opiskelijoihin. 

Etäopetukseen osallistumiseen riittävät perustaidot tietokoneen tai älylaitteen käytöstä. Ohjeita Teamsin ja Zoomin käyttöön on myös opiston kotisivulla https://www.rauma.fi/kansalaisopisto/opiskelu/etaopiskelu/ Mikäli tarvitset apua, voit olla yhteydessä kurssin opettajaan, opiston toimistoon tai muuhun päätoimiseen henkilökuntaan. 

Voit myös hyödyntää Rauman kansalaisopiston digiohjaus-tilaisuuksia, joissa saat ohjausta myös etäopiskeluun.


Tarvikeluettelo

Mahdollisimman erilaisia helmiä, pääasiassa pieniä eli erikokoisia siemenhelmiä. Yhdessä työssä käytetään vähintään 10 lajia, joten sekoitukset ja pienet määrät ovat sopivia. Mukaan voi lisätä isompia helmiä, kristalleja, erikoishelmiä ja monireikähelmiä. Neula ja lankaa, korunosia (lukkona voi käyttää nappiakin).
Tarvikeluettelo

Mahdollisimman erilaisia helmiä, pääasiassa pieniä eli erikokoisia siemenhelmiä. Yhdessä työssä käytetään vähintään 10 lajia, joten sekoitukset ja pienet määrät ovat sopivia. Mukaan voi lisätä isompia helmiä, kristalleja, erikoishelmiä ja monireikähelmiä. Neula ja lankaa, korunosia (lukkona voi käyttää nappiakin).Opettaja: artenomi (AMK) Riikka Santonen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäkurssi

Päivä ja kello: Ke: 17.30 - 19.00 To: 17.30 - 18.15

Syyslukukausi: 17.11.2021 - 9.12.2021 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 26,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.8.2021 18.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit