Revontuli-Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1207001V KOREAN KIELEN ALKEET

UUSI KURSSI!

Opi korean kielen alkeet natiivin opettajan johdolla. Opetellaan korean aakkostoa, Hangulia, sekä korean perusilmaisuja ja peruskielioppia, numeraaleja ja samalla tutustutaan Korean kulttuuriin.

Sisältö 

Korean kielen kurssilla harjoitellaan puhumista, lukemista ja kuuntelemista natiiviopettajan johdolla ja tehdään tehtäviä.

  • Kurssilla opitaan korean aakkosto, Hangul-kirjoitusjärjestelmän merkkejä, niiden ääntämistä ja tavujen muodostamista. Merkkejä harjoitellaan lukemalla Hangulilla kirjoitettua tekstiä ja myös kirjoittamaan sitä.
  • Hangulin oppimisen jälkeen opetellaan ja harjoitellaan koreankielisiä perustervehdyksiä ja opitaan ilmaisemaan asiat kohteliaasti, mikä on korean kielessä erittäin tärkeää. Opitaan myös erilaisia sanoja, jotka liittyvät itsensä esittelyyn.
  • Opetellaan korean kielen peruskielioppia mm. teema-, subjekti- ja objektipartikkeli, verbien ja adjektiivien taivutus sekä sijapäätteet. Opetellaan korean kielen numeraalia. Lopuksi kerrataan kurssin aikana opittua.

Kouluttaja 

Jeongdo Kim, FM.

Kohderyhmä 

Kaikki korean kielestä ja kulttuurista kiinnostuneet. Ei vaadi aiempia korean kielen opintoja.

Suoritusmerkintä 

Saat halutessasi kurssista Snellman kesäyliopiston sähköisen  suoritusmerkinnän (1 op) tekemällä tehtävät. Voit samalla antaa myös  palautetta koulutuksesta.

Toteutus

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena eli tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Saat kurssin osallistumisohjeet sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Snellman-kesäyliopiston kanssa.  Lisätietoja: koulutussuunnittelija Anu Uimaniemi, p. 0400 592 881, anu.uimaniemi@revontuliopisto.fi.

Huom! Tulossa keväällä 2020 Korean kielen jatkokurssi, joka on kohdennettu korean kielen alkeet osaaville. Jatkokurssilla opitaan mm. ilmaisemaan kellonaikaa, päivämäärää, säätilaa, ja kieltoa, laskemaan erilaisia asioita sekä taivuttamaan erilaisia verbejä ja adjektiiveja. Opitaan myös verbien ja adjektiivien imperfekti- ja futuurimuotoa. 

Opettaja: Jeongdo Kim

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 21, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Adobe Connect 1, Verkkoluokka,

Päivä ja kello: Pe: 17.00 - 18.30

Syyslukukausi: 4.10.2019 - 22.11.2019

Kurssimaksu: 60,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 26.8.2019 12:00

Ilmoittaudu viimeistään: 27.9.2019 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit