null

Revontuli-Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104113V Nahkaisen olkalaukun ompelu käsin Facebook-kurssi

Tämä kurssi on päättynyt

Opiskelua ei ole sidottu kiinni mihinkään tiettyihin aikoihin, vaan materiaalia voi käydä läpi omaan tahtiinsa! Opettajan tavoittaa  tarvittaessa Facebook-ryhmässä, soittamalla (050 5695 366) tai esimerkiksi WhatsApp-viestein. 

Kurssilla ommellaan nahasta olkalaukku.  Opettaja valmistaa poronnahkaisen olkalaukun, jonka läppään tulee  tinalankakirjonnalla tehty koristelu. Työskentelyä esitellään vaihe  kerrallaan kuvin ja videoin, jotka opettaja julkaisee kurssia varte perustettavassa facebook-ryhmässä. Ryhmän kautta opettajalle voi esittää kysymyksiä ja saada palautetta omasta työskentelystään. Kurssille voi osallistua myös vain ns. kuunteluoppilaana ja ryhmän materiaali on kurssilaisten käytettävissä vähintään 30.4.2022 asti. 

Aloitetaan  materiaalin valinnalla ja leikkuusuunnitelmalla ja tutustutaan  tarvittaviin välineisiin. Opitaan työssä tarvittavat pistot, ompelun  aloitus, langan jatkaminen ja päättely, poimuttaminen ommellessa sekä  langan kiertäminen ompelua varten. Tulee myös vinkkejä laukun koristeluun. Riippuen omasta aktiivisuudesta, on kurssin jälkeen jo sen verran tietoa nahkatyön perusteista, että voi kokeilla omienkin mallien toteutusta. 

Laukun valmistuksessa tarvitaan poronnahkaa, vuorikangasta, nappi, ”suonilankaa”, äimä (nahkaneula), ompelulankaa ja  -kone vuorin ompeluun, sormustin, koristeluun esim. nauhaa, tinalankakirjonta tai vaikka eriväristä nahkaa.Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun facebook-ryhmään, jossa opetus tapahtuu. Ilmoita sähköpostiosoite jolla olet kirjautunut facebookiin.Opettaja: Tuija-Noora Autto

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, Ilmoittautuneita 10, Vapaita paikkoja 10

Opetuspaikka: Verkkoympäristö

Päivä ja kello: Ma: 10.00 - 13.30

Kevätlukukausi: 14.3.2022 - 11.4.2022 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 32,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2021 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 3.3.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit