null

Revontuli-Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103115S Vedic Art -kurssi syksy

ILMAISE ITSEÄSI KUVATAITEEN KEINOIN Tule sellaisena kuin olet! Maalaa luovasti ja itsestäsi lähtöisin.

Oletko usein miettinyt, että haluaisit maalata tai piirtää tai tehdä jotain luovaa, mutta et ole rohjennut/saanut aikaiseksi/tiennyt mihin mennä? Vai onko sinulla ollut elämässäsi jakso, jolloin olet joutunut ohittamaan omat tarpeesi ja puskemaan tuulta päin? Kaihertaako mielesi syrjässä ajatus siitä, että et tule nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin oikeasti olet?

Tällä kurssilla pääset tutustumaan luovaan ilmaisuun omista lähtökohdistasi käsin, olitpa sitten nuori tai aikuinen, kuvataiteita harrastanut tai ihan uuden äärellä. Kurssin tarkoituksena on avata luovuutta meissä ja saada itselleen ilmaisukeinoja, jotka lähtevät meistä itsestämme käsin, itseä kuunnellen ja kunnioittaen.

Kurssi on Vedic Art -peruskurssiPeruskurssin suorittaneet ja jonkin aikaa jo maalanneet voivat tulla samaan aikaan jatkokurssille tai pelkästään maalaamaan (sovitaan opettajan kanssaerikseen). Vedic Art -peruskurssi ja jatkokurssi I sisältävät molemmat kolme viikonloppukurssia, jotka voi suorittaa omassa tahdissaan kurssiviikonloppuina.Tällä kurssilla on myös mahdollisuus joustavasti räätälöidä kurssin sisältöä peruskurssin suorittaneiden toiveiden mukaiseksi, esim. tekniikkaharjoituksia, värioppia, materiaalikokeiluja, pieniä/suuria töitä tms.maalaamisen lomaan.

Opettajana toimii Aune Lehtola ja kurssin työskentely pohjautuu Vedic Artin perusperiaatteisiin yksilön oman ilmaisun kunnioittamisesta sekä rauhasta tehdä ja oivaltaa.

Ilmoittautuneille lähetetään tarvikelista hyvissä ajoin ennen kurssia.

Lisätietoja Vedic Artista ja luovuudesta:www.akustiinaart.fi 
Kysy tarvittaessa lisätietoa kurssista sähköpostilla:akustiinaart@gmail.comOpettaja: Aune Lehtola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 8, Ilmoittautuneita 0, Vapaita paikkoja 8

Opetuspaikka: Kitisenranta, kuvataidetila, Vasantie 11, 99600 SODANKYLÄ

Päivä ja kello: La: 10.00 - 16.00 Su: 10.00 - 16.00

Syyslukukausi: 30.10.2021 - 31.10.2021 (14 oppituntia)

Kurssimaksu: 37,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2021 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 22.10.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu