null

Revontuli-Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1301104V Sukustartilla alkuun

Tämä kurssi on päättynyt

Haluatko aloittaa sukututkimuksen webinaarin avulla? 
Sukututkimusaineistoa on jo hyvin paljon verkossa ja myös opiskelu onnistuu helposti verkkokurssin avulla. Ilmoittautuessasi mihin tahansa sukututkimuskoulutukseen (kaikki verkossa) 16.1.2022 mennessä, saat automaattisesti veloituksetta bonuswebinaarin: Kirjattuja ja kuulutettuja liikkujia sanomalehdissä.

Sisältö
Käymme läpi muun muassa internetin sukututkimustietokantoja, tietosuojalakia ja -ohjeistusta. Samalla saat tietoa voitko aloittaa sukututkimuksesi suoraan verkossa vai tilaatko ensin aloitustietoja Digi- ja väestötietovirastosta tai kirkkoherranvirastosta. Saat myös vinkkejä mitä kautta varmistat olisiko sukusi tutkimusta tehty jo aiemmin. Opiskelijat saavat käyttöönsä myös Suomen Sukuhistoriallisen yhdistyksen jäsentunnukset. Niiden avulla tutkimuksen  tekeminen helpottuu huomattavasti.

Aika ja paikka
Verkkokurssi, ti 11.1. ja to 13.1. klo 17.30-19.

Kohderyhmä
Sopii kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet selvittämään oman suvun tarinaa ja ovat aloittamassa sukututkimusta tai eivät ole tehneet sitä vielä paljon internetin tietokantojen avulla.

Osaamistavoitteet
Antaa valmiuksia tutkia omaa sukua itsenäisesti kotikoneelta käsin.

Kouluttajat
Ritva Sampio, sukututkimusopettaja, johtaja Suomen Sukututkimustoimisto Oy

Toteutus
Tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Erillisiä ohjelma-asetuksia ei tarvita, eikä tekniikka edellytä aiempaa osaamista. Verkkoluennot tallennetaan,  joten osallistujat voivat katsoa ja kuunnella ne myös jälkikäteen. Luennon aikana on tekninen tuki, joka auttaa tarvittaessa omien laitteiden kanssa.

Koulutus järjestetään yhteistyössä SnellmanEDU/Snellman-kesäyliopiston kanssa. Lisätietoja: koulutussuunnittelija Anu Uimaniemi, p. 0400 592 881, anu.uimaniemi@revontuliopisto.fi.

 Opettaja: Sukututkimusopettaja Ritva Sampio

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, Ilmoittautuneita 5, Vapaita paikkoja 45

Opetuspaikka: Verkkoympäristö

Päivä ja kello: Ti: 17.30 - 19.00 To: 17.30 - 19.00

Kevätlukukausi: 11.1.2022 - 13.1.2022

Kurssimaksu: 35,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2021 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 4.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit