null

Revontuli-Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

3401010V Kotlin-ohjelmoinnin perusteet, osa 1

Tämä kurssi on peruttu

Kurssi johdattelee osallistujan Kotlin-ohjelmoinnin perusteisiin. Opinnot tapahtuvat kokonaan netin kautta, joten voit opiskella esimerkiksi kotoasi käsin joustavalla juuri sinulle sopivalla aikataululla. Kurssilla on viikoittainen luento, jonka tutori pitää oppimisalustan kautta.

Kurssin sisältö

Kotlin on JetBrainsin kehittämä moderni ohjelmointikieli, jonka Google on mm. nimennyt viralliseksi Android-sovellusten ohjelmointikieleksi.

Kotlin tarjoaa erinomaisen johdattelun olio-ohjelmoinnin ja funktionaalisen ohjelmoinnin maailmaan, kieli on rakenteellisesti selkeä ja kehittyvä. Tällä kurssilla opiskellaan ohjelmoinnin perusteet tutustumalla mm. Kotlin-kielen tietotyyppeihin, muuttujiin, operaattoreihin, taulukoihin sekä toiminnallisiin peruslauseisiin kuten toisto- ja ehtolauseisiin.  

Kurssi sopii kaikille ohjelmoinnista kiinnostuneille sekä ammattilaisille, jotka haluavat ohjatusti laajentaa osaamistaan uudella ohjelmointikielellä. Tälle kurssille on tarjolla myös jatkokurssi, Kotlin-ohjelmoinnin perusteet, osa 2. Suosittelemme jatkokurssin suorittamista, jos tavoitteena on päästä hyödyntämään Kotlin-ohjelmointikieltä toden teolla

Aikataulu ja toteutus

Ma klo 18-19 kurssin tutori pitää ryhmälle viikoittain videotapaamisia, joissa käydään läpi tehtäviä ja osallistujia askarruttavia kysymyksiä. Tutori vastaa keskustelufoorumilla esitettyihin kysymyksiin arkipäivisin.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Viope Oy:n kanssa.

Lisätietoa koulutussuunnittelija Anu Uimaniemi, p. 0400 592 881, anu.uimaniemi@revontuliopisto.fi.Opettaja: Viope Oy

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, Ilmoittautuneita 1, Vapaita paikkoja 9

Opetuspaikka: Viope verkkokoulutus

Päivä ja kello: Ma: 18.00 - 19.00

Kevätlukukausi: 10.1.2022 - 14.2.2022

Kurssimaksu: 95,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2021 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 7.1.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit