null

Revontuli-Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1302012V Sanojen virta - intuitiivisen kirjoittamisen kurssi iltakirjoittajille

Uusi kurssi!

Intuitiivinen ja omaelämäkerrallisista teemoista ammentava kirjoittaminen luo levollisuutta arkeen. Kirjoittaen saatat itsesi sisimmässäsi sijaitsevan viisauden lähteelle ja tavoitat todelliset tunteesi. Iltasivujen kirjoittaminen rauhoittaa mieltä ja kuljettaa kohti syvää tietoisuutta, kaikkea sitä mitä arjen kiireiden keskellä ei huomaa tai ei ehdi kohdata. 

Kurssi koostuu erilaisista meditaatioista, joiden avulla kohdataan tunnemuistoja ja käsitellään erilaisia teemoja, tunteita, niihin liittyviä muistoja ja ihmisiä elämämme varrelta. Virtaavat sanat, vaistonvarainen kirjoittaminen johdattaa sinut sisimmässäsi olevaan tietoisuuteen, mikä odottaa kohtaamista ja näkyväksi tulemista. 

Kurssin tavoite on tarjota kirjoittamisesta kiinnostuneelle erilaisia työkaluja itsetuntemuksen lisäämiseen ja antaa työkaluja luovuuden esiin kutsumiseen, näkökulman vaihtoon sekä unelmointiin, ja samalla riisutaan kirjoittamiseen liittyviä myyttejä. 

Kurssi johdattaa sinut yhteyteen itsesi kanssa ja kannustaa luottamaan kirjoittamalla vastaanotettuun tietoon. 

Kurssilla ei tarvitse olla kirjoittamisen harrastaja, riittää että sinua kiinnostaa omaan itseesi tutustuminen ja tunteiden kohtaaminen kirjoittaen. Kurssi ei pyri kaunokirjalliseen ilmaisuun, ei ole oikeaa tai väärää tapaa olla luova. Kirjoittamisen rutiini huolehtii lopusta! 

Muista vielä: kirjoitat itsellesi. Tekstejä ei lueta ääneen eikä niitä jaeta. Kurssi ei sisällä palautepalvelua. Välineiksi muistikirja ja kynä.

Kurssi kokoontuu viitenä keskiviikkona  1.3., 15.3., 22.3., 29.3. ja 5.4. klo 17.30-20.

Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kuulokemikrofoni eli headset ja nettikamera. Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kurssin alkua. Lisätietoja koulutussuunnittelija Anu Uimaniemi p. 0400 592 881, anu.uimaniemi@revontuliopisto.fiOpettaja: Paloheimo Laura

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, Ilmoittautuneita 12, Varalla 1, Vapaita paikkoja 0

Opetuspaikka: Verkkokoulutus
Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: Ke: 17.30 - 20.00

Kevätlukukausi: 1.3.2023 - 5.4.2023 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 22,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 31.1.2023 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 22.2.2023 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle