Riihimäen kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska

ILMOITTAUTUESSASI MENETTELE SEURAAVASTI:

Huom! Ilmoittautuminen toimii parhaiten Mozilla Firefox ja Google Chrome-selaimilla!

OHJEET NETTI-ILMOITTAUTUMISEEN:

1. ILMOITTAUTUMISAIKA kursseille alkaa ma 18.6.2018 klo 12.00. Kurssit avautuvat silloin. Verkossa voi ilmoittautua koko lukuvuoden ajan.

2. VALITSE KURSSIT, joille haluat ilmoittautua. Voit ilmoittautua samalla kertaa useammallekin kurssille.

3. TÄYTÄ HENKILÖTIETOSI kurssien valinnan jälkeen, jäljellä oleva aika tietojen täyttämiseen näkyy ruudulla. Tiedoissa kysytään henkilötunnusta, joka tulee ilmoittaa laskutuksen vuoksi. Mikäli ilmoittautuja on alaikäinen, tulee myös huoltajan henkilötunnus ja osoite ilmoittaa Laskutusosoitetiedot-kohtaan. Muista lopuksi painaa "LÄHETÄ ILMOITTAUTUMINEN".

4. Lopuksi näet koosteen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Ota muistiin ilmoittautumisnumero myöhempää tarkistustasi varten, tiedot ilmoittautumisesta voi myös tulostaa. Koosteen alalaidassa oleva painike ohjaa kurssin maksamiseen verkkopankissa, verkkopankki on kurssien ensisijainen maksutapa. HUOM! Mikäli olet oikeutettu työttömän tai opiskelija-alennukseen, älä maksa kurssiasi verkossa, sinulle lähetetään lasku!

5. KURSSIN MAKSAMINEN
 Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan kurssille koko lukuvuodeksi ja maksamaan sen. Tutustumiskertoja kursseille ei ole.
Verkkoilmoittautumisessa ruudulle ilmestyy pankkiyhteyskuvake. Mikäli kurssia ei maksa verkkoilmoittautumisen yhteydessä, opisto lähettää laskun kurssin alettua. Opiskelijat ja työttömät eivät voi maksaa verkossa, koska työttömyys/opiskelu on ensin todistettava toimistossa. Laskutus alkaa kurssien alettua. Ensimmäinen erä laskutetaan syksyllä ja toinen erä tammikuussa. Maksamattomat kurssimaksut menevät kaupungin muiden laskujen tavoin perintään. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Toteutumattomien kurssien kurssimaksut palautetaan. Kurssimaksu ei kata mahdollisia materiaalimaksuja.
Laskua koskevat huomautukset on tehtävä ennen eräpäivää.

Huom! Koko lukuvuoden kurssista voidaan perua yksi kerta lukuvuoden aikana ilman, että korvauskertaa järjestetään. Tämä ei koske lyhytkursseja.

Smartum:

Smartum-setelit on tuotava kansliaan ENNEN kurssin alkua (vain setelit, kortilla maksaminen netissä itse Smartum-sivujen kautta). Jos kurssi on jo alkanut ja haluat ilmoittautua, tuo setelit samalla, kun ilmoittaudut.
Smartum-kortilla maksettaessa, ilmoita siitä opistolle ja lähetä kuitti maksusta opistolle. Älä odota opiston laskua, sillä laskun lähdettyä niitä ei voi enää maksaa seteleillä/kortilla.
Smartumit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esim. sukulaisen kursseja.

SporttiPassi:

Maksa opiston lasku ePassin verkkosivuilla saldollasi.

Eazybreak

Voit maksaa kurssin myös Eazybreak-mobiililiikuntaseteleillä.

  6. Kokopäiväiset opiskelijat ja työttömät saavat 40 % alennuksen/kurssi/lukuvuosi esittämällä todistuksen opinnoista tai työttömyydestä opiston kansliassa ennen kurssin alkua. Alennus ei koske erikseen mainittuja kursseja. Eläkeläisalennukseen ovat oikeutettuja henkilöt, jotka saavat eläkettä enintään 1000€ (tuhat euroa) /brutto kuukaudessa. Eläkkeen suuruus on todistettava luotettavalla tositteella (esim. Kelan eläketodiste maksetusta eläkkeestä) opiston toimistoon ennen kurssin alkua. Eläkeläisalennus on 40% kurssimaksusta.
Opintosetelikursseista ei saa alennuksia, niissä on valmiiksi alennettu hinta.    

7. Jos peruessasi kurssin alkuun on seitsemän päivää, ei kurssimaksua peritä. Jos perut osallistumisesi alle seitsemän päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan puolet kurssimaksusta. Jos kurssi on jo alkanut, peritään koko kurssimaksu. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Ei myöskään kurssin käymättä jättäminen, muuttuneet työvuorot tms. Opettajalle tehty peruutus ei riitä. Maksamattomat laskut menevät perintään. Mikäli joudut keskeyttämään kurssin sairastumisen takia, on siitä toimitettava lääkärintodistus opiston kansliaan. Kurssipaikka on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

8. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Toivomme, että annat matkapuhelinnumerosi/sähköpostiosoitteesi, jotta voimme informoida mahdollisista kurssimuutoksista. Yhteystietoja ei anneta eteenpäin.
Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan noin viikkoa ennen kurssin alkua.

9. Omaa kurssipaikkaa ei voi luovuttaa toiselle henkilölle. Kaikki ilmoittautumiset ovat henkilökohtaisia mm. vakuutusten takia.   10. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä noin viikkoa ennen kurssin alkua.  

11. Ilmoittaudu aina opiston kansliaan, älä opettajalle! 1-2 kerran poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa.

 

 

Kielikoulutusta yrityksille

Tarjoamme käytännönläheistä kielikoulutusta, jossa pääpaino on niissä työelämän tilanteissa, joissa tarvitaan kielen osaamista. Tavoitteena on, että osallistujat oppivat sekä yleiskieltä että omiin työtehtäviin liittyvää sanastoa. Koulutuksessa keskitytään suullisen ja kirjallisen kielitaidon kehittämiseen siten, että osallistujat saavat varmuuden ja tarvittavat taidot  käyttää oppimaansa omassa työssään.

Räätälöimme koulutukset aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

 

Ajankohtaista

 • 110301

  TAITEEN ÄÄRELLÄ: PIIRUSTUSKURSSI TAIDEMUSEOLLA

  Kurssimaksu: 60,00 €
  Opettaja:  Rauni Koivisto
  Paikka: Riihimäen taidemuseo
  Osoite: Temppelikatu , 11100, Riihimäki
  Syyslukukausi: 12.9.2018 - 5.12.2018
  Kevätlukukausi: 9.1.2019 - 24.4.2019
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.6.2018 12:00:00
  Paikkoja: 11
  kurssilla on tilaa
 • 110310

  RENESSANSSIMAALAUS

  Kurssimaksu: 110,00 €
  Opettaja:  Rauni Koivisto
  Paikka: Vesilinna, yläsali
  Osoite: Salpausseläntie 14, 11100, Riihimäki
  Syyslukukausi: 4.9.2018 - 20.11.2018
  Kevätlukukausi: 8.1.2019 - 2.4.2019
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.6.2018 12:00:00
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa