Ruoveden Opisto

Kielet Haku

ILMOITTAUTUMINEN INTERNETIN KAUTTA

 • Noudatamme Opetushallituksen antamia ohjeita korona-ajan lähiopetukseen liittyen. Kaikilla Opiston kursseilla on mahdollisuus tarvittaviin turvaväleihin, samoin hygieniasta pidetään huolta. Jos on sairastumiseen viittaavia oireita, ei lähiopetukseen pidä osallistua.

Kurssit -kohdasta löydätte kurssien ajantasaiset ja yksityiskohtaiset tiedot.

Ohjeet -kohdasta löydätte tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta.

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia, ellei toisin mainita. 

Kurssimaksu on ilmoitettu kurssin kohdalla ja se laskutetaan jälkikäteen kotiosoitteeseen lähetettävällä laskulla.

Kurssimaksun maksaminen on opiskelupaikan lunastus, joten kurssimaksuja ei hyvitetä opintojen keskeyttämisen vuoksi. Kurssilla voi käydä kaksi (2) kertaa tutustumassa ennen opiskelupaikan vastaanottamista, poikkeuksena lyhyt- ja viikonloppukurssit. 

Koko lukuvuoden kestävän kurssin kevätkaudella aloittava maksaa puolet kurssimaksusta. Mikäli jäätte kurssilta pois, ilmoittakaa siitä viipymättä opiston toimistoon p. 044  787 1390 / taina.nieminen(ät)ruovesi.fi tai opettajalle.

ILMOITTAUTUESSASI MENETTELE SEURAAVASTI:


 1. Tutustu rauhassa sähköiseen opinto-ohjelmaan. Jos painettuun opinto-ohjelmaan on tullut muutoksia, uudet ja päivitetyt tiedot löytyvät täältä.

 2. Valitse näiltä hakusivuilta kurssit, joille haluat ilmoittautua. Samalla kerralla voi ilmoittautua useammallekin kurssille.

 3. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä se. Lomake avautuu automaattisesti, kun kurssi on valittu ja voi ilmoittautua. Jos kurssi ei toteudu, ilmoitamme siitä annettuun matkapuhelinnumeroon.

 4. Lähetetystä ilmoittautumisesta tulee vahvistus. Jos kurssi on jo täynnä, voi saada varapaikan. Ilmoittautumisnumerot voi ottaa muistiin. Niistä näkee myöhemmin, mille kursseille on ilmoittautunut.

 5. Ellei vahvistusta tule, järjestelmässä on ruuhkaa. Palaa ilmoittautumislomakkeeseen (edellinen sivu) ja paina lähetä-nappia uudelleen.

Ajankohtaista

 • 110139 Uusi kurssi!

  VISUVEDEN SEKAKUORO kevät

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Pirkkoliisa Tikka
  Paikka: Visuveden nuorisoseurantalo
  Osoite: Alastalontie, 34870, Visuvesi
  Kevätlukukausi: 16.5.2021 - 11.7.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 14.5.2021 8:00:00
  Paikkoja: 40
  kurssilla on tilaa
 • 110361

  METALLIGRAFIIKKA / PUUPIRROS

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Tuukka Peltonen
  Paikka: Taidetalli
  Osoite: Urhontie 4, 34600, Ruovesi
  Kevätlukukausi: 22.5.2021 - 30.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 3.9.2020 9:00:00
  Paikkoja: 9
  kurssilla on tilaa