Saarijärven kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

VERKKOILMOITTAUTUMINEN

Opiskelijaoppaamme on netissä http://www.saarijarvi.fi/sisalto/ohjeita_opiskelijalle

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssista lähetetään paperilasku postitse ilmoittautumisen perusteella. Verkkomaksaminen ei ole meillä käytössä. Ilmoittautua voi netissä, soittamalla tai paikan päällä opiston toimistossa. Kursseilla ei ole ns. tutustumiskertoja. 

Kursseista ei yleensä lähetetä ilmoittautuneille ennakkotietoa. Materiaalit kukin hankkii ja kustantaa itse. Poikkeuksia ovat jotkin lyhytkurssit, kuvataidekoulu ja musiikin yksilöopetus, näistä erillinen maininta ohjelmassa ja/tai kurssin kuvauksessa. Opistosta otetaan yhteyttä, jos kurssi peruuntuu tai saat opiskelijapaikan varasijalta.

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, sinulta laskutetaan puolet kurssimaksusta, kurssin alkamisen jälkeen veloitamme koko kurssimaksun. Kurssille tulematta jääminen ei ole peruminen – peru osallistumisesi soittamalla opiston toimistoon.

Käytössä olevat edut ja alennukset: opintosetelit työttömille, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, PAMin-, Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen ja Visio-säätiön alennuslomakkeet, Saarijärven kaupungin tyky-seteli.

Alennussetelit on palautettava kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta kansalaisopiston toimistoon tai kurssin opettajalle. Kannonkoskella lomakkeet ja setelit voi toimittaa koululla sijaitsevaan Kannonkosken osaston toimistoon.

Kahden viikon määräajan jälkeen seteleitä otetaan vastaan vain kansalaisopiston toimistossa Saarijärvellä, mikäli kurssimaksuja ei ole ehditty laskuttaa. Myös Smartum-saldolla maksaminen tulee suorittaa ennen laskutusta. Laskutuksen jälkeen palautettuja seteleitä emme voi ottaa huomioon.

Ajankohtaista

 • 320501 Tämä kurssi on päättynyt

  SOMEN UUDET TUULET JA TRENDIT

  Opettaja: YHTEISTYÖSSÄ KYT:N KANSSA
  Paikka: Rahkola-sali (Kaupungintalo 2.krs)
  Osoite: Sivulantie 11, 43100, Saarijärvi
  Syyslukukausi: 26.9.2019 - 26.9.2019
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2019 0:00:00
  Ilmoittaudu viimeistään: 19.9.2019 0:00:00
  Paikkoja: 30 Ilmoittautuneita: 18 Vapaita paikkoja: 12
 • 340100D Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta

  DIGIKLINIKKAILMOITTAUTUMISET

  Opettaja: Liimatainen Hannu
  Paikka: Kansakoulun Teorialuokka
  Osoite: Karhumäentie 11 B, 43100, Saarijärvi
  Syyslukukausi: 8.8.2019 - 22.11.2019
  Paikkoja: 20 Ilmoittautuneita: 0 Vapaita paikkoja: 20