null

SATAOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

HUOM! 
Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä on kokoontunut 12.5. Uusien määräysten mukaan perustasolla olevissa kunnissa aikuisten harrastustoimintaa voidaan järjestää jatkossa myös sisätiloissa, enintään 20 henkilön ryhmissä ja 2 metrin turvavälejä noudattaen. Kasvomaskien käyttöä suositellaan vahvasti. Perustasolla ovat alueellamme Huittinen ja Harjavalta. Eura on kiihtymisvaiheessa, joten Eurassa ei valitettavasti voida vielä opettaa sisätiloissa. Samoin Punkalaitumella noudatetaan edelleen Pirkanmaan rajoituksia, jotka eivät salli vielä sisätiloissa opettamista. Opettajat tiedottavat ryhmiään opetuksen toteuttamisesta. Seuraamme Euran ja Punkalaitumen tilannetta jatkuvasti ja tiedotamme niistä viikottain.

 • Ilmoittautumislinkki tulee lisätietoa-palkin alapuolelle vasta sitten, kun kurssille voi ilmoittautua. Ennen ilmoittautumista huomioi seuraavat asiat:
  1. Ilmoittaudu määräpäivään mennessä. Mahdollisia vapaita paikkoja voit kysyä sen jälkeenkin toimistosta.
  2. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun ja annat luvan käsitellä henkilötietojasi Sataopiston tietosuojaselosteen määrittelemällä tavalla. Tietosuojaseloste on nähtävissä Huittisten kaupungin kotisivuilla - > Hallinto - > Tietosuojaselosteet
  3. Lasku lähetetään kurssin alkamisen jälkeen. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.
  4. Mikäli haluat maksaa kurssin SMARTUM- ja TYKY-liikunta-, kunto- ja kulttuuriseteleillä tai Edenredin virikeseteleillä, setelit pitää antaa kurssin opettajalle tai tuoda opiston toimistoon kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta, muuten kurssimaksu laskutetaan normaalisti. Mikäli haluat maksaa kurssin SMARTUM-mobiilimaksulla, TYKY-Onlinena, e-Passilla tai Edenred-mobiilimaksuna, maksu pitää suorittaa ja kuitti tuoda opettajalle tai toimistolle kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Seteleillä ja mobiilimaksulla on maksettava koko kurssimaksu, ei osasuorituksia. Jos kurssimaksu on jo ehditty laskuttaa, ei seteleitä/mobiilimaksua enää oteta vastaan.
  5. Mahdollinen peruutus pitää tehdä opiston toimistoon puh. 044 560 4581 tai 044 422 4861. Ennakkoilmoittautumista edellyttävän kurssipaikan voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.
  6. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, siitä ilmoitetaan tekstiviestillä. Kurssien alkamisesta ei ilmoiteta erikseen.
  7. Tutustu opiston ilmoittautumisohjeisiin myös kotisivuilla www.huittinen.fi/sataopisto sekä netti-ilmoittautumisen ohjeisiin.
 • Joidenkin kurssien kohdalla on ilmoitus: tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta. Silloin ilmoittaudutaan kurssin alussa opetuspaikalla tai etukäteen puhelimella  kurssiselosteen ohjeen mukaisesti.  

Ajankohtaista

 • 9999999

  ILMOITTAUTUMISEN HARJOITUS

  Opettaja: Jenni Silvanto
  Paikka: Toimipaikka avoin
  Syyslukukausi: 19.8.2020 - 9.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.5.2020 15.30
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 99990000

  Lahjakortti

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Toimipaikka avoin
  Syyslukukausi: 3.8.2020 - 31.12.2020
  Kevätlukukausi: 1.1.2021 - 31.7.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.5.2020 15.35
  Paikkoja: 200
  kurssilla on tilaa