Seinäjoen kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

80161 SUSHI-KURSSI syksy

Käydään läpi sushin historiaa ja sushin roolia osana japanilaista ruokakulttuuria. Tutustutaan erilaisiin sushi-tyyppeihin, Opetellaan käytännössä tekemään kahdenlaista sushia Suomessa saatavilla olevista raaka-aineista. Kurssilla opeteltuja susheja on helppo valmistaa myös kotona. Ks. lisätiedot netistä. Raaka-aineet sisältyvät kurssihintaan. Huom. Lyseon opetuskeittiö sijaitsee Marttilan koulun A -rapussa (pienempi keltainen rakennus), 3.kerros.

Jos sinulla on sushimatto, ota mukaan. Ota mukaan myös säilytysastia kotiin vietäville susheille, pyyheliina ja esiliina ja leikkuuveitsi.



Jos sinulla on sushimatto, ota mukaan. Ota mukaan myös säilytysastia kotiin vietäville susheille, pyyheliina ja esiliina ja leikkuuveitsi.

Teacher: Kazue Ikemoto-Mäyry

Number of places: Maximum number of course participants 16, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Marttilan koulu, Seinäjoen Lyseon opetuskeittiö, Kirkkokatu 9, 60100 Seinäjoki

Date and time: Sa: 10.00 - 13.15

Autumn term: 26.10.2019 - 26.10.2019 (4 Lessons)

Price: 25,00 €

Registration begins: 19.8.2019 16:30

Registration ends: 18.10.2019 15:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject