Seinäjoen kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

61021 2D PELINKEHITYS CONSTRUCT 2 PELIMOOTTORILLA

This course is cancelled
(Taso 1-2) Construct -pelimoottorin alkeet kurssilla pääset tutustumaan pelinkehityksen kevyempään puoleen, jossa käymme yhdessä läpi kaikki kaksiuloitteiseen pelinkehitykseen liittyvät osa-alueet. Mukana on grafiikan sekä äänien tekemistä, mutta myös pelisuunnittelua ja ohjelmoinnin periaatteita (emme kirjoita koodia). Kurssi on suunnattu yläkouluikäisille ja tarkoituksena on pitää hauskaa ja tutustua tietotekniikkaan pelinkehittämisen muodossa.

Construct 2 on ilmainen 2D -pelimoottori, mutta myös rajallinen ilman maksullista lisenssiä. Se kuitenkin riittää käyttöömme hyvin ja antaa mahdollisuuden kevyen ja yksinkertaisen tasohyppelypelin luomiseen. Käytämme kurssilla lisäksi ilmaista Gimp -kuvankäsittelyohjelmaa sekä GarageBand musiikinteko-ohjelmaa opiston iPadeillä.

Kurssilla käydään ohjelmoinnin logiikan perusteita, mutta aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Ohjemointi suoritetaan graafisesti käyttämällä erilaisia toimintoja, jotka mallintavat ohjelmoinnin periaatteita.

Halutessaan oppilas voi aloittaa kurssin loppupuolella oman peliprojektin toteuttamisen, mutta projektin valmiiksi saamiseen kannattaa varata myös jonkin verran vapaa-aikaa.

Kurssille osallistumiseen tarvitset Google tunnukset. Myös oma tietokone on eduksi.

Teacher: Eemeli Jokiperä

Number of places: Maximum number of course participants 12, There are available places on the course.

Name of course location: Opistotalo, luokka 209 (atk), Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

Date and time: Fr: 17.00 - 20.00

Autumn term: 13.9.2019 - 29.11.2019

Price: 55,00 €

Registration begins: 19.8.2019 16:30

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject