Seinäjoen kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

30161 KIRJOITTAMISEN KASVURYHMÄ: MATKA LUOVUUDEN SYDÄMEEN

Joka toinen viikko
Haluatko löytää kirjoittamisen kautta oman elämäsi taian,sulokkuuden ja voiman läsnäolon? Sisäiset voimavaramme, jotka usein ovat hyödyntämättömiä ja jopa tuntemattomia tai tiedostamattomia, ovat aarteita, joita kuljetamme mukana. Tällä kurssilla alamme houkutella aarteitasi päivänvaloon. Mukaan tarvitset vain perinteiset kirjoitusvälineet, kyniä ja vihon. Maalaamisen materiaalikustannukset sisältyvät hintaan. Kurssilla tutustut myös maalaamiseen akryyliväreillä. Saat kaiken tarvittavan ohjauksen kirjoittamiseen ja maalaamiseen, aiempaa kokemusta kirjoittamisesta ja maalaamisesta ei tarvita ”. Tulet huomaamaan, että sinä todellakin pystyt ilmentämään luovuuttasi myös maalaamisen muodossa.

KIRJOITTAMISEN KASVURYHMÄ:  MATKA LUOVUUDEN SYDÄMEEN 

Haluatko löytää kirjoittamisen kautta oman elämäsi taian,sulokkuuden ja voiman läsnäolon? Sisäiset voimavaramme, jotka usein ovat hyödyntämättömiä ja jopa tuntemattomia tai tiedostamattomia, ovat aarteita, joita kuljetamme mukana. Tällä kurssilla alamme houkutella aarteitasi päivänvaloon.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii

  • sinulle, joka et milloinkaan ole kirjoittanut
  • sinulle, joka olet suunnitellut kirjoittamisen aloittamista, mutta et oikein tiedä, miten päästä alkuun kirjoittamisen kanssa
  • sinulle, joka olet jo jonkin aikaa kirjoittanut

Mukaan tarvitset vain perinteiset kirjoitusvälineet, kyniä ja vihon.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla kirjoitetaan pieniä, max. 10 minuutin pituisia kirjoitustehtäviä. Tehtävän jälkeen keskustelemme yhdessä tehtävän nostattamista tunnelmista.  Kirjoitat, luet ja kerrot kirjoittamastasi tekstistä muille vain sen, mikä itsestäsi tuntuu hyvältä. Tällä kurssilla ei kilpailla tekstien hyvyydellä, tai hienoudella eikä tekstejä arvostella.

Opettaja: Heli Orava, Kirjallisuusterapiaohjaaja, terveydenhoitaja

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Opistotalo, luokka 308, Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

Päivä ja kello: Ke: 17.30 - 19.45

Syyslukukausi: 25.9.2019 - 4.12.2019 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 37,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 19.8.2019 16:30

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit