Seinäjoen kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

61021 2D PELINKEHITYS CONSTRUCT 2 PELIMOOTTORILLA

Kursen är avslutad
(Taso 1-2) Construct -pelimoottorin alkeet kurssilla pääset tutustumaan pelinkehityksen kevyempään puoleen, jossa käymme yhdessä läpi kaikki kaksiuloitteiseen pelinkehitykseen liittyvät osa-alueet. Mukana on grafiikan sekä äänien tekemistä, mutta myös pelisuunnittelua ja ohjelmoinnin periaatteita (emme kirjoita koodia). Kurssi on suunnattu yläkouluikäisille ja tarkoituksena on pitää hauskaa ja tutustua tietotekniikkaan pelinkehittämisen muodossa.

Construct 2 on ilmainen 2D -pelimoottori, mutta myös rajallinen ilman maksullista lisenssiä. Se kuitenkin riittää käyttöömme hyvin ja antaa mahdollisuuden kevyen ja yksinkertaisen tasohyppelypelin luomiseen. Käytämme kurssilla lisäksi ilmaista Gimp -kuvankäsittelyohjelmaa sekä GarageBand musiikinteko-ohjelmaa opiston iPadeillä.

Kurssilla käydään ohjelmoinnin logiikan perusteita, mutta aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Ohjemointi suoritetaan graafisesti käyttämällä erilaisia toimintoja, jotka mallintavat ohjelmoinnin periaatteita.

Halutessaan oppilas voi aloittaa kurssin loppupuolella oman peliprojektin toteuttamisen, mutta projektin valmiiksi saamiseen kannattaa varata myös jonkin verran vapaa-aikaa.

Kurssille osallistumiseen tarvitset Google tunnukset. Myös oma tietokone on eduksi.

Lärare: Eemeli Jokiperä

Antal platser: Maximalt antal platser 12, Lediga platser.

Undervisningsställe: Opistotalo, luokka 209 (atk), Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

Dag och klocktid: fre.: 17.00 - 20.00

Hösttermin: 13.9.2019 - 29.11.2019

Kursavgift: 55,00 €

Anmälningstiden börjar: 19.8.2019 16:30

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne