null

Sofia-opisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai ilmoittautuessasi opistolla, opiston toimistoon pankki- tai luottokortilla. Ilmoittautuminen vahvistuu maksamalla kurssimaksu. Kursseilla on minimimäärät, joilla kurssi alkaa, joten ilmoittautuminen ennen kurssia on tärkeää. Ilmoitamme, mikäli kurssi peruuntuu. Kurssin alkamisesta emme erikseen ilmoita. 

Huomaathan, ettei maksamatta jättäminen ole peruminen. Mikäli kurssi peruuntuu esim. liian vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi, kurssimaksu palautetaan maksajalle kokonaisuudessaan.  


Voit perua kurssin viimeistään seitsemän päivää ennen sen alkamista, jolloin opisto palauttaa kurssimaksun kokonaisuudessaan. Maksun palautuksesta veloitetaan kymmenen euroa toimistomaksuna. Jos perut ilmoittautumisesi myöhemmin, opisto laskuttaa 50% kurssimaksusta. Kun kurssi on alkanut, opisto ei enää palauta kurssimaksuja. Perumaton kurssi tai opintomatka laskutetaan.


 Opintomatkojen ilmoittautumis- ja perumisajoissa voi olla matkakohtaisia eroja. Näistä ilmoitetaan matkakuvauksessa nettisivuillamme ja niistä saa tietoa opiston toimistolta.


 Kannatusyhdistyksen jäsenet saavat alennuksen kursseista, joiden kohdalla ilmoittautumislomakkeessa on annettu jäsenhinta. Osasta matkoista annetaan jäsenalennus ja siitä on ilmoitettu erikseen. 

 Maksut ovat perintäkelpoisia.