null

Tohmajärven kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English
TERVETULOA Tohmajärven kansalaisopiston kursseille!


Lukuvuoden 2022-2023 opinto-ohjelma postitetaan Tohmajärven alueella joka talouteen juhannusviikolla. HelleWiin ilmoittautumiset avautuvat su 3.7.2022 klo 9. Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan 1.8.2022 klo 9 alkaen. Tämän entisen ilmoittautumisjärjestelmän tilalle on otettu uusi ilmoitusjärjestelmä, johon voit ilmoittautua  tästä


Vapaita paikkoja voit tiedustella toimistolta koko lukuvuoden ajan. Jos haluat ilmoittautua vain kevään tunneille, ota yhteys toimistoon, niin korjataan samalla laskua. Ilmoittautuessasi netin kautta saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiisi.
Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Ilmoittautumisen voi perua opiston toimistoon 7 pv ennen kurssin alkamista tai HelleWin kautta. Sen jälkeen peruminen on mahdollista tapauskohtaisesti vain esittämällä lääkärintodistuksen.


Jos joudut keskeyttämään opiskelun, ilmoita siitä välittömästi toimistolle, niin mahdollisella varasijalla oleva pääsee heti opiskelupaikalle.
Mikäli asiakas keskeyttää ensimmäisten kokoontumiskertojen jälkeen koko lukuvuoden kestävän kurssin, veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat (lyhytkursseista peritään koko maksu). Sairastuminen ei ole syy perua koko kurssia maksutta. Pysyvän sairauden vuoksi kurssin maksuton peruminen on mahdollista lääkärintodistuksella.
Keskeytyksestä on aina ilmoitettava opiston toimistoon, ei pelkästään opettajalle.

Koko lukuvuoden kestävät kurssit laskutetaan kahdessa erässä, syksyllä ja keväällä. Lyhytkurssit laskutetaan yhdessä erässä. Laskutuksen jälkeisiä ilmoituksia peruutuksista ei hyvitetä.
Mikäli minimiopiskelijamäärä ei täyty ja opisto peruu kurssin, siitä ilmoitetaan noin viikkoa ennen kurssin alkua tekstiviestillä. Näihin HelleWi-kurssinhallintaohjelman kautta lähetettyihin ryhmätekstiviesteihin ei voi vastata.

Liikunnan ja kulttuurin kurssimaksuja voi maksaa ePassilla suoraan vain HelleWin ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin, kun olet saanut meiltä laskun. Siis jälkikäteen EI SAA maksaa (mobiilisovelluksella), koska se ei kirjaudu kirjanpitoon ja näin ollen saat uuden laskun. Huom! Laita ostoskoriin vain se kurssi, jonka aioit maksaa ePassilla.

Opintoseteliä voi hakea vain yhden kerran (eläkeläiset/seniorit, työttömät ja maahanmuuttajat). Saajat arvotaan ja mahdollinen alennus huomioidaan laskussa.


Yhteystiedot:
Opiston toimisto sijaitsee Katri Helenan raitilla, osoitteessa Kirkkotie 6, 2. krs.
Kurssisihteeri tavattavissa toimistolla ma-pe klo 9-15.
Puhelimitse 040 105 4104 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tohmajarvi.fi
Asiakaspalvelu on lomalla koko heinäkuun. Syysloma on viikolla 42 ja talviloma viikolla 10.

Tietosuojaseloste

Saavutettavuusseloste