Tornion kansalaisopisto

Kielet Haku

Lukuvuoden 2017 - 2018 ilmoittautumiset alkaen torstaina 10.8.2017 klo 7.00, jolloin voit ilmoittautua netin kautta, puhelimitse tai käymällä opistolla. 

Opiston toimisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 9 - 16.

Opiston kurssit ovat pääsääntöisesti koko lukuvuoden ( syys- ja kevätlukukausi) kestäviä kursseja. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan koko kurssimaksun, vaikka se laskutetaan kahdessa erässä. 

Käteismaksuista (esim. luentomaksut) ei myönnetä alennusta.

Ainoastaan lyhytkursseista opisto tiedottaa tekstiviestillä.

Mikäli perut (väh. 3 arkipäivää ennen kurssin alkua) tai keskeytät kurssin, ota yhteys opiston toimistoon p. 050 597 1944. Ilmoitus opettajalle ei riitä.

Alennukset:

Torniolaiset työttömät, opintoseteli 50 e (edun saat käyttöösi olemalla yhteydessä toimistoon).

Eläkeläiset, seniorit ja maahanmuuttajat 25 % yhdestä kurssista (alle 63-vuotiaiden eläkeläisten pitää esittää eläkeläiskortti opiston toimistossa).

Opiskelijat 20 % yhdestä kurssista (esitä opiskelijakortti toimistossa).

Sisaralennus 20 % jos vähintään kolme alle 18-vuotiasta samassa taloudessa asuvaa sisarusta opiskelee opiston kursseilla.

 

Maksutonta liikunnan harrastustoimintaa maahanmuuttajille

AVI:n myöntämän Maahanmuuttajien kotouttaminen liikunnan avulla -avustuksella voidaan maahanmuuttajille ja maahanmuuttajataustaisille myöntää liikunnan kursseista alennuksia 30 – 100 %.

 

Muut maksuvälineet: 

Smartum- ja Tyky-setelit, Smartum-saldo ja Tyky-Online sekä Sporttipassi käyvät kaikkien kurssien maksuun lukuunottamatta ruoka- ja juomakursseja.

Huom! Kaikki kurssimaksujen alennuksiin oikeuttavat asiat pitää selvittää opiston toimistossa viim. kurssin käynnistyttyä.

 

Opettajien täydennyskoulutus

Tornion kansalaisopisto on mukana AVI:n OSAAVA-ohjelmassa, jonka tarkoituksena on järjestää ammatillista täydennyskoulutusta Lapin kansalaisopistojen henkilöstölle. Koulutukset ovat maksuttomia OSAAVA-ohjelmassa mukana olevien opistojen henkilöstölle.