null

Tornion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Lukuvuoden 2022 - 2023 ilmoittautumiset käynnistyvät netissä maanantaina 1.8.2022 klo 7.00. Puhelimitse ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 8.8.2022 klo 9.00, jonka jälkeen voit ilmoittautua koko lukuvuoden ajan puhelimitse tai käymällä opistolla. 

Sähköpostitse, tekstiviesteillä tai puhelimen vastaajaan jätettyjä ilmoittautumisia emme huomioi.  

Opiston toimisto on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 9 - 16.

Opiston kurssit ovat pääsääntöisesti koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukausi) kestäviä kursseja. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan koko kurssimaksun, vaikka se laskutetaan kahdessa erässä

Käteismaksuista (esim. luentomaksut) ei myönnetä alennusta.

Ainoastaan lyhytkursseista opisto tiedottaa tekstiviestillä.

Mikäli perut (väh. 3 arkipäivää ennen kurssin alkua) tai keskeytät kurssin, ota yhteys opiston toimistoon p. 040 770 5972. Ilmoitus opettajalle ei riitä. Opisto voi perua kurssin, mikäli osallistujamäärä jää alle minimin. Opisto ei vastaa opistosta riippumattomista syistä johtuvista kurssien peruuntumisista (force majeure).

HUOM! Kurssien maksu on mahdollista ilmoittautumisen yhteydessä, mutta ei pakollista! 

Mikäli olet oikeutettu johonkin alennukseen älä maksa nyt. Saat laskun postitse kotiisi. Jos maksat esim. Smartumilla tai e-Passilla, maksathan em. vasta, kun kurssipaikka on varmistunut ja kurssi on alkanut. 

Jos olet oikeutettu kurssimaksualennuksiin, älä maksa ilmoittautuessasi!

Alennukset:

Torniolaiset työttömät, opintoseteli 50 € .Edun saat käyttöösi olemalla yhteydessä toimistoon.

Eläkeläiset, seniorit ja maahanmuuttajat 25 % yhdestä kurssista (jos olet alle 63-vuotias eläkeläinen, esitä eläkeläiskortti opiston toimistossa).

Opiskelijat 25 % yhdestä kurssista (esitä opiskelijakortti toimistossa).

Sisaralennus 25 % jos vähintään kolme alle 18-vuotiasta samassa taloudessa asuvaa sisarusta opiskelee opiston kursseilla.

Kaikukortti 100 % kahdesta kurssimaksusta (ei koske taiteen perusopetuksen kursseja)

Muut maksutavat: 

Smartum- ja Tyky-setelit, Smartum-saldo, ePassi ja Edenred-saldo käyvät kaikkien kurssien maksuun lukuunottamatta ruoka- ja juomakursseja

Huom! Kaikki kurssimaksujen alennuksiin oikeuttavat asiat pitää selvittää opiston toimistossa viim. kurssin käynnistyttyä.

Tornion kansalaisopisto noudattaa EU:n Tietosuoja-asetusta.