Työväen Sivistysliiton Helsingin opintojärjestö ry (TSL-Helsinki)

Kielet Haku
På svenska

4120 HIIT-kurssi

Lyhenne HIIT tulee englannin kielen sanoista ”high intensity interval training”. Nimensä mukaisesti tämän kurssin aikana harjoittelemme korkealla intensiteetillä vuorotellen intervallimaisesti työ- ja lepojaksoja. Kurssi tarjoaa osallistujilleen viikoittaisen huolella rakennetun ja perusteellisesti ohjatun rankan harjoituksen. Tavoitteena on, että liikutamme kehoamme monipuolisesti ja HIITtreenin kannalta tarkoituksenomaisesti ja tarpeeksi kuormittavasti.
Jokainen kurssikerta aloitetaan perusteellisella lämmittelyllä, mikä takaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun. Ennen varsinaisia HIIT-vetoja hiomme suoritustekniikkaa paremmaksi erilaisilla tasapaino-, liikkuvuus-, koordinaatio- ja ketteryysharjoitteilla, ja viritämme kehon ja mielen varsinaista koitosta varten. Tunnin rankin osuus kestää n. 15-20 minuuttia. Treenin lopuksi seuraa vielä lyhyet palauttelut ja jäähdyttelyt.
Kurssi sisältää runsaasti erilaisia juoksuja ja hyppyjä, ja teemme liikkeitä myös nk. lankkuasennossa käsien varassa. Toisinaan käytämme erilaisia välineitä kuten levypainoja ja/tai kahvakuulia. Kaikkia liikkeitä voi hiukan varioida ja muokata tarpeen mukaan niin, että niiden kuormittavuus on itselle sopiva.
Kurssi sopii kaikenikäisille perusterveille henkilöille, ja parhaiten sellaisille, jotka ovat jo hieman harrastaneet liikuntaa. Ohjattu HIIT-harjoittelu on myös oiva lisä harjaantuneenkin aktiiviliikkujan treeniohjelmaan. Ota varusteiksi juomapullo, hikiliikuntaan sopivat, joustavat vaatteet sekä hyppimiseen soveltuvat sisäliikuntakengät.

Opettaja: Airisniemi Marianne

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: IDEALfit, Sörnäisten rantatie 2, 00530 Hki, Sörnäisten rantatie 2, Hakaniementor, 00530 Helsinki

Päivä ja kello: La: 09.45 - 10.45

Syyslukukausi: 7.9.2019 - 7.12.2019

Kurssimaksu: 190,00 €

S-Etukorttihinta: 160,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 29.5.2019 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit